На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
25 529.00 UAH
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Спрощена закупівля
Завершена закупівля
Опис закупівлі: 10.32.1( Фруктові соки ) Соки фруктово-ягідні; 10.32.1 ( Соки овочеві) Соки овочеві; 10.39.1 ( Овочі законсервовані та (або) овочеві консерви ) Ікра овочева, Огірки консервовані, Томатна паста, Щавель консервований, Кабачки консервовані, Зелений горошок, Помідори консервовані, Квасоля косервована, Капуста квашена, Огірки солоні, Помідори солоні; 10.39.2( Оброблені фрукти та горіхи ) Повидло фруктове, Сухофрукти, Ізюм; 10.41.5( Рафіновані олії ) Олія
Контакти
Документи
Код ЄДРПОУ | 01558922 |
---|---|
Поштова адреса | Україна, 87524, Донецька обл., місто Маріуполь, ВУЛИЦЯ ПОКРИШКІНА, будинок 9 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ШКІЛЬНОГО ХАРЧУВАННЯ "ПИТАНИЕ" |
Телефон | |
Ел. пошта | vanya_abalmaz@ukr.net |
Ідентифікаційний номер | UA-2016-03-24-000144-a |
---|---|
Електронний цифровий підпис |
Відсутній
|
Очікувана вартість закупівлі | 25 529.00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок пониження | 255.00 UAH з ПДВ |
Період уточнень | до 28 березня, 00:00 |
---|---|
Подача пропозицій | до 31 березня, 00:00 |
Дата останніх змін | 4 листопада, 21:04 |
1 Томатна паста Фасовка с/б 0,530 л +/- 3 % Повинна бути виготовлена зі стиглих томатів шляхом їх розроблення, підігріву, протирання та уварювання з сіллю або без неї до визначеного змісту сухих речовин. Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна концентрована маса, мажуча консистенція, без темних включень, залишків шкірки, насіння та інших грубих частинок плодів. Колір – червоний, яскраво виражений, рівномірний по всій масі. Смак та запах – властиві концентрованої томатної масі, без гіркоти, пригару та інших сторонніх присмаку та запаху. Термін придатності 2-3 роки. 2 Ікра кабачкова Фасовка с/б 0,510 л +/- 3 % Зовнішній вигляд та консистенція – однорідна, рівномірно подрібнена маса з видимими включеннями зелені та прянощів, без грубого насіння перезрілих овочів. Консистенція мажуча або злегка зерниста. Дозволяється незначне відділення рідини для ікри з уварених овочів. Смак та запах – властиві ікрі, виготовленої з певного виду попередньо підготовлених овочів. Не допускається вміст олії, томатної пасти, оцету та наявність стороннього присмаку та запаху. Колір – однорідний по всій масі для ікри, від жовтого до світло-коричневого. Допускається незначне потемніння поверхневого шару ікри. Термін придатності 2-3 роки. 3 Огірки консервовані Скляна банка з металевою кришкою місткістю 3 л. До їх складу повинно входити огырки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та т.ін. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, неогрубівшею шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Дозволяється наявність одиничних огірків зморщених або неправильної форми в одиниці розфасовки. Дозволяється одиничні екземпляри нерівномірних по розміру огірків для забезпечення маси нетто. Смак та запах – смак слабокислийпомірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів. Дозволяється злегка помутнівша заливка. 4 Помідори консервовані До їх складу повинно входити помідори свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та т.ін. Зовнішній вигляд – томати цілі, без плодоніжок, близькі за розміром, одинакові за формою та ступені зрілості з шкіркою, з зеленню, часником, прянощами у кислотно-сольовому заливанні. Консистенція – м’яка, характерна для стерилізованих томатів. Смак та запах – слабокислий з солонуватим присмаком, з добре вираженим ароматом прянощів. Колір – однорідний, червоний. Колір заливки – безкольорова або злегка з жовтуватим відтінком рідина. Помідори консервовані необхідно Термін придатності 1-3 роки. 5 Кабачки консервовані До їх складу повинно входити кабачки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та т.ін. Зовнішній вигляд – кабачки різані, без плодоніжок та залишків квіток, здорові, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних пошкоджень. Смак та запах – слабокислий, властивий консервованим овочам даного виду, помірно солоний з ароматом прянощів. Не допускаються сторонні присмак та запах. Колір – від зеленувато-білого до зелено-жовтого. Консистенція – овочі щільні, пружні з хрусткою м’якоттю, без пустот, з недорозвиненим насінням. Якість заливки – прозора, безкольорова або з характерним для певного виду консервів відтінком рідина 6 Горошок консервований Горошок з мозкових сортів, горошини одного кольору, рівні за розміром, прозора заливка. Строк придатності 2 роки.. ж/б 0,435 кг. 7 Квасоля консервована Скляна банка до 0,5 кг. у ніжному соусі, без додавання оцету, олії, томатної пасти. Термін придатності 2 роки 8 солоні огірки Доброякісні солоні огірки мають приємний солоновато-кислий смак, присмак доданих прянощів, без стороннього запаху, мають бути не м'яті, що не зморщені, без механічних пошкоджень, довжиною не більше 14 см, на дотик міцні, хрусткі на зубах. Тара і пакувальні матеріали повинні бути легкими, міцними, зручними, добре зберігати томати від деформації, що особливо важливо при перевезеннях. Фасування в поліетиленових відрах до 5 кг. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці 9 Помідори солоні Помідори солоні повинні бути однорідними за розміром, цілими, різноманітними за формою, але не потворними, без плодоніжки, що не зморщеними, без тріщин. Плоди на дотик тверді, м'якоть у зелених і бурих помідорів щільна, у червоних - рихла. Смак кислувато-солоний з присмаком доданих спецій без стороннього запаху. Розсіл майже прозорий, допускається мутнуватий, з вмістом 3-8% кухонної солі і загальної кислотністю 0,7-2,0%. Фасування в поліетиленових відрах до 5 кг На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці 10 Капуста квашена Шаткована, вагова, в поліетиленових відрах до 5 кг. Повинна мати білий колір , хрустку консистенцію, кисловато-солоноватий вкус, без сторонніх запахів та смаків. Розмір шаткування середній або мілкий. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці 11 Сок плодово-ягідний, овочевий Натуральні соки промислового випуску (освітлені та з м’якоттю, без консервантів, на основі натуральних фруктів, ягід, овочів. За якостю вищого або 1 готунку. В тетрапаках від 0,5 л - 2л. . На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці ПОВИДЛО ЯБЛУЧНЕ Атрибути Примірні значення атрибутів Оргліптичні показники Зовнішній вигляд однорідна густа перетерта маса, без насіння, без кісточок і не протертих шматочків шкірочки та інших рослинних домішок Смак кислувато-солодкий Запах властивий плодам, з яких воно приготовано Колір від світлого до темно-коричневого Фізико-хімічні показники Термічна обробка - нестерилізоване - стерилізоване Масова частка сухих розчинних речовин не менше 66% Масова частка тітруємих кислот (в розрахунку на яблучну кислоту) від 0,2% до 1,5% Домішки рослинного походження та сторонні домішки відсутні Фасовка (у споживчу тару) має бути цілою, недеформованою, чистою, без потьоків: - скляні банки по 3л (4кг) - скляні банки по 530 г - ящики (щільна маса, яка зберігає окреслені межі при розрізанні) Термін придатності не менше 19 місяців на момент поставки товару Маркування повинно мати такі познаки: - назву та повну адресу підприємства-виробника, його товарний знак (за наявності) та телефон, адресу об’єкта виробництва; - назву, сорт та склад повидла у порядку переваги складників, зокрема харчових добавок, які використовували під час їх виробництва; - кінцевої дати споживання «Вжити до...» або дати виготовляння та строку придатності СУМІШ СУХОФРУКТІВ Атрибути Примірні значення атрибутів Склад суміш поцинкована яблуко, груша, абрикос Врожай, рік 2015 Смак не копчена,без стороннього смаку і запаху Зовнішній вигляд суха, без зайвих домішок, цвілі та ушкоджень шкідниками, свіжа на вигляд, з чистою поверхнею, без слідів плісняви, загнивання, запарювання Упаковка поліпропіленові мішки з етикеткою , вагові, без механічних пошкоджень Вага від 5 до 10 кг Термін придатності не менше 9 місяців на момент поставки товару Маркування на кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація : назва харчового продукту, назва та адреса підприємства – виробника , вага нетто, склад , дата виготовлення , термін придатності та умови зберігання , дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Найменування Технічна характеристика товару Повидло вагове Повидло фруктове І-го ґатунку, однорідна густа протерта маса, без насіння, без кісточок і не протертих шматочків шкірочки та інших рослинних домішок. Для повидла, фасованого в ящики – щільна маса, яка зберігає окреслені межі при розрізанні. Смак кислувато-солодкий, запах характерний для пюре, з якого виготовлено повидло. З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Родзинки Родзинки (виноград сушений) мають бути у вигляді маси ягід з винограду одного виду, сипучі, без грудкування, ягоди без плодоніжок. Смак солодкий, або солодко-кислий. Сторонні присмаки і запахи не допускаються. Розфасована в поліпропіленові мішки з етикеткою або картонні ящики. Не допускається пліснява.З маркуванням на кожній упаковці. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова. Олія соняшникова Олія соняшникова Cтрок придатності-12 місяців Олія повинна бути прозора без осадку, смак знеособленої олії, без запаху . Пластикові пляшки повинні бути герметично закупорені ковпачками з полімерних матеріалів, без пошкоджень упаковки. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність вимогам діючого санітарного законодавства України обов`язкова.1309 кілограм Адреса поставки: 87552, Україна, Донецька, Маріуполь, Сорочинська буд.17 Строк: до 30.12.2016 22:12 Код ДК 021:2015: 15320000-7, Фруктові та овочеві соки Код ДК 016:2010: 10.32.1, Соки фруктові та овочеві Код ДК 016:2010: 10.39.1, Плоди та овочі, оброблені та законсервовані, крім картоплі Код ДК 016:2010: 10.39.2, Плоди й горіхи, оброблені та законсервовані Код ДК 016:2010: 10.41.5, Олії рафіновані |
Назва організації | КОМУНАЛЬНИЙ ДОШКІЛЬНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД КОМБІНОВАНОГО ТИПУ "ЯСЛА-САДОК №149 "СОНЕЧКО" УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ МАРІУПОЛЬСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ" |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 36599792 |
Поштова адреса | 87552, Україна, Донецька область, м. Маріуполь, вул. Сорочинська, 17 |
Ім'я |
Наталя Селютіна |
Телефон | +380962242082 |
Ел. пошта | yasla-sad149@ukr.net |