На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Запит (ціни) пропозицій
Завершена закупівля
Опис закупівлі: Поставка повинна виконуватись автотранспортом Постачальника або автотранспортом компаній-перевізників за рахунок Постачальника, який має санітарний паспорт, водій, експедитор який повинен мати санітарну книжку (дані документи повинні бути надані у складі пропозиції). Замовник має право та повинен перевіряти наявність санітарного паспорту на транспорт та санітарну книжку водія, експедитора постачальника. Постачальник забезпечує таке пакування товару, яке необхідне для запобігання його пошкодженню або псуванню під час транспортування до кінцевого пункту призначення та відповідає нормам чинного законодавства. Строк придатності товару повинен становити не менше 85 % від загального терміну його зберігання з дати поставки на склад Замовника. Строк поставки: з дати підписання цього Договору – згідно заявок Замовника, які надаються в письмовій формі не менше, як за 36 годин до дати поставки, але непізніше ніж 25.12.2024 року. Крупа кукурудзяна повинна відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий крупі, не затхлий, вологість – не більше 15 %). Крупа кукурудзяна повинна бути розфасована у мішки (тара) з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців. Крупа вівсяна плющена 1 ґатунку повинна відповідати ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7698:2015 «Крупи вівсяні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців. Крупа ячмінна перлова № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 15 місяців. Крупа пшенична «Полтавська» № 1,2 повинна відповідати ДСТУ 7699:2015 «Крупи пшеничні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 10 місяців. Крупа ячмінна ячна № 1, 2 повинна відповідати ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Крупа повинна бути розфасована у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється. На тарі, на ярлику чи етикетці зазначається інформація, визначена ДСТУ 7700:2015 «Крупи ячмінні. Технічні умови». Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 10 місяців. Пшоно шліфоване повинне відповідати нормативному документу на цей вид продукції (ТУ, ГСТУ, СОУ, ISO), Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та іншим вимогам законодавства в сфері обігу харчових продуктів. Основні показники крупи: колір – жовтий, запах – властивий пшону, не затхлий, вологість – не більше 14 %, наявність пошкоджених та битих ядер – не більше 1,0 %. Пшоно повинне бути розфасоване у мішки з поліпропіленових ниток вагою нетто 25 кг. Мішки мають бути цілими, міцними, чистими, сухими, без сторонніх запахів і не заражені шкідниками. Мішки зашивають машинним способом. Всі пакувальні матеріали (тара) повинні бути дозволені до використання центральним органом виконавчої влади у сфері охорони здоров’я України, забезпечувати збереження продукції під час транспортування і зберігання. Маркування наноситься безпосередньо на тару фарбою або шляхом прикріплення до мішка ярлика чи етикетки, що прошиваються одночасно із зашивкою мішка або наклеюється із зазначенням: - найменування та адреси підприємства-виробника; - назви крупи; - кінцевої дати споживання або дату виробництва та строку придатності; - умов зберігання; - інформації про харчову цінність продукту; - номеру партії виробництва; - маси нетто та брутто (кг). Маркування має бути виконане державною мовою, згідно з законодавством України та може містити додаткову інформацію визначену виробником. Термін придатності до споживання крупи в день його постачання до Замовника повинен становити не менше 5 місяців.
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 3452905341 |
---|---|
Поштова адреса | 40034, Україна, Сумська область, м. Суми, проспект М. Лушпи, буд. 40, кв. 63 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Альона Рябко |
Телефон | +380989973292 |
Ел. пошта | alonariabko94@gmail.com |
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 33667686 |
---|---|
Поштова адреса | 49000, Україна, Дніпропетровська область, Дніпро, вулиця Артільна, будинок 2 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт мікропідприємництва |
Ім'я | Тарасова Людмила |
Телефон | 380969794541 |
Ел. пошта | ispolinplus@gmail.com |
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 2305305923 |
---|---|
Поштова адреса | 40000, Україна, Сумська область, місто Суми, ВУЛИЦЯ ПЕРЕДОВА будинок 21 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Валентина Безкоровайна |
Телефон | +380506367224 |
Ел. пошта | valentynabezkor@gmail.com |
Ідентифікаційний номер | UA-2024-11-29-012264-a |
---|---|
Очікувана вартість закупівлі | 595 000.00 UAH з ПДВ |
Подача пропозицій | до 4 грудня, 00:00 |
---|---|
Дата останніх змін | 8 грудня, 11:09 |
Крупа кукурудзяна, шліфована, №16000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Вид | шліфована |
---|---|
Номер | 1 |
Містить глютен | Так |
Крупа вівсяна, плющена, ґатунок перший6000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Вид | плющена |
---|---|
Ґатунок | перший |
Відповідність ДСТУ 7698 | Так |
Крупа перлова №25000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Номер | 2 |
---|---|
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700 | Так |
Крупа пшенична Полтавська, помел №2 (середній), ДСТУ 76995000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Вид | полтавська |
---|---|
Номер (Помел) | №2 (середній) |
Відповідність ДСТУ 7699 | Так |
Крупа ячна №26000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Номер | 2 |
---|---|
Характеристики не суперечать ДСТУ 7700 | Так |
Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий6000 кілограм Адреса поставки: Україна, Сумська область, Сумський район Строк: до 25.12.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15610000-7, Продукція борошномельно-круп'яної промисловості Профіль: Крупа пшоняна, шліфована, сорт другий |
|
Крупа шліфована | Так |
---|---|
Сорт | другий |
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 10 банківських днів
Розмір оплати: 100.00%
Назва організації | Військова частина 9953 |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 14321759 |
Поштова адреса | Україна |
Ім'я |
Вадим Дахно |
Телефон | +380663129468 |
Ел. пошта | vdakhno@dpsu.gov.ua |