Державні закупівлі робіт з будівництва

Державні закупівлі робіт з будівництва

Державні закупівлі робіт з будівництва оголосив Відділ освіти Городоцької районної державної адміністрації. Установа проводить тендер на закупівлю робіт з будівництва загальноосвітньої школи I-III ст., c. Суховоля Городоцького району Львівської області. Орієнтовна вартість становить 92 710 027,20 гривень.

Школа знаходиться в двох корпусах, один з яких є будівлею XVIII століття, стіни пронизані грибком, старе дерев’яне перекриття, малі класні кімнати, не відповідає санітарним нормам навчання на одного учня. У школі відсутні: харчоблок – їдальня (це робить неможливим забезпечити збалансоване гаряче харчування дітей), спортивний зал (уроки фізичної культури проводять на вулиці, що робить неможливим забезпечення здорових і безпечних умов навчання школярів), актовий зал (виховні заходи змушені проводити в коридорах, що не опалюються), навчальної майстерні (уроки проводяться в класах одним учителем без поділу на групи дівчат і хлопців, що призводить до труднощів виконання навчальних програм з трудового навчання), внутрішній туалет, комп’ютерний клас для учнів.

Очікувані результати:

  1. Нові і сучасні приміщення школи, їдальня, спортзал, майстерні, актовий зал і котельня.
  2. Забезпечення необхідних відповідно до діючих стандартів побутових і санітарно-гігієнічних умов навчання, перебування та виховання учнів в навчальному закладі.
  3. Отримання можливості якісного навчання в школі, відповідно до сучасних освітніх стандартів.
  4. Оснащення нової школи сучасними інформаційними технологіями.
  5. Підвищення енергоефективності та зменшення відповідних бюджетних витрат за рахунок заходів з енергозбереження.
  6. Створення нових робочих місць на території сільської ради.

Проведення тендерної процедури заплановано на 20 жовтня 2017 року.

Детальніше про умови тендеру тут: https://etp.zakupki.com.ua/v?TenderID=UA-2017-10-03-000007-b