На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
685 323.00 UAH
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Відкриті торги
Завершена закупівля
Під час розгляду тендерної пропозиції Учасника було виявлено недоліки. Тендерна документація містить наступні вимоги: - Тендерна пропозиція подається в електронному вигляді через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, де зазначається інформація про ціну, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення замовником), інформація від учасника процедури закупівлі про його відповідність кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям, наявність/ відсутність підстав, установлених у статті 17 Закону і в тендерній документації, та шляхом завантаження необхідних документів, що вимагаються замовником у тендерній документації, які повинні містити: - інформацію та документи щодо відповідності тендерної пропозиції учасника технічній специфікації (необхідним технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі, у тому числі відповідній технічній специфікації), згідно з умовами та вимогами тендерної документації; (Абз4 п1розд 3 Тендерної документації) - перелік інших документів, які учасник подає у складі тендерної пропозиції, згідно з умовами та вимогами тендерної документації; (- Абз10 п1розд 3 ТД) Окремо зазначено: З метою правильного оформлення тендерної пропозиції Учасник вивчає всі інструкції, форми документів, інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики, терміни, наведені у цій тендерній документації тощо. Неспроможність подати всю інформацію, що потребує документація, або подання пропозиції, яка не відповідає вимогам документації, буде віднесена на ризик Учасника та спричинить за собою відхилення такої тендерної пропозиції. (Останній абз П2розд 3 Тендерної документації). На виконання вказаних та нижчеподаних вимог учасником не подано наступні документи у складі Тендерної пропозиції Учасника: 1. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Учасник повинен під час надання послуг за предметом закупівлі дотримуватись положень чинних нормативно-правових актів у галузі охорони навколишнього середовища та екологічної безпеки та здійснювати заходи із захисту довкілля, про що учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції згоду за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції із переліком заходів із захисту довкілля, які планує застосовувати під час надання послуг за предметом закупівлі.( Абз. 3,4 п.8розд3 ТД)- учасником вказана довідка(згода, інформація і т.п.) не надана. 2. Керуючись Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» 23 грудня 1997 року № 771/97-ВР, наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590, з метою підтвердження запровадження учасником процедури закупівлі щодо розробки, впровадження та застосування Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), учасник процедури закупівлі повинен надати гарантійний лист за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції з інформацією, що підтверджує впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із наданням документального підтвердження, а саме документ про створення та затвердження групи НАССР (наприклад, наказ) (Абз 13 п8 розд3 ТД).- Учасником надано гарантійний лист про підтвердження впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів зобов’язується та гарантує впровадження системи ХАССР, та наказ від 04.01.2022 р. яким наказує 1. Впроваджувати та застосовувати у всіх закладах та установах в яких надаються послуги з харчування заходи Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). 2. Неухильно дотримуватись під час надання послуг основних принципів та засад Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). 3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою. Вимогою Тендерної документації є підтвердити наявність та дію на підприємстві Учасника вищезазначених вимог , а саме застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із наданням документального підтвердження, а саме документ про створення та затвердження групи НАССР. Виходячи із поданих Учасником документів така група не створена та заходи не проводяться. Це підтверджується в тому числі і Актом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Головного управління держпродспоживслужби у львівській області від 15.02.2021 р № 02/4 наданого самим Учасником ,де у розділі « опис виявлених порушень вимог законодавства» зазначено-« Оператором ринку не розроблено постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (система НАССР)».—Доказів усунення вказаного недоліку Учасником не надано. 3. Протягом надання послуг учасник повинен здійснювати технічне обслуговування та поточний ремонт обладнання харчоблоку, здійснювати централізоване прання санітарного одягу, вживати заходи щодо забезпечення дотримання правил пожежної безпеки, а також забезпечувати їдальню достатньою кількістю столового та кухонного посуду, кухонного інвентаря, спеціального та санітарного одягу, миючими і дезінфікуючими засобами, а також необхідним для роботи технологічним обладнанням (розділові металеві столи, холодильники двокамерні, ваги для готової продукції, плита газова побутова, сковороди, витяжки тощо). З метою запобігання зриву харчування необхідно: зазначене обладнання та інше при потребі мати в наявності до укладення договору та встановити за один робочий день до підписання договору, про що учасник у складі тендерної пропозиції надає окреме погодження за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції.(Додаток 1 до Тендерної документації)—Такого погодження(довідки, інформації, листа, і т. п. ) Учасником не надано. 4. Учасник повинен щодня проводити бракераж готових страв за участю медичного працівника навчального закладу чи іншої визначеної керівником закладу відповідальною за проведення бракеражу особою/ами. У разі встановлення та актування бракеражем факту неякісного приготування готових страв їх заміна повинна бути проведена не пізніше ніж протягом двох годин (у відповідності до вимог п.24 постанови 305) (учасник у складі пропозиції повинен надати окреме погодження щодо дотримання цієї вимоги) та забезпечити дотримання вимог щодо відбору і зберігання добових проб страв. .(Додаток 1 до Тендерної документації)—Такого погодження(довідки, інформації, листа, і т. п. ) Учасником не надано. Враховуючи викладене тендерна пропозиція Учасника не відповідає Тендерній документації про проведення відкритих торгів по закупівлі через систему електронних закупівель та Вимогам до предмета закупівлі та способу їх підтвердження. Згідно з абз. 1 п. 2 ч. 1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) Замовник відхиляє тендерну пропозицію із зазначенням аргументації в електронній системі закупівель у разі, якщо тендерна пропозиція учасника не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації та згідно абз.2п.1ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) у разі якщо учасник процедури закупівлі не відповідає встановленим абзацом першим частини третьої статті 22 цього Закону вимогам до учасника відповідно до законодавства. Таким чином тендерна пропозиція Учасника підлягає відхиленню на підставі абз. 1 п. 2 ч. 1 ст. 31 та абз.2п.1ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі»
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Причина дискваліфікації
Під час розгляду тендерної пропозиції Учасника було виявлено недоліки. Тендерна документація містить наступні вимоги: - Тендерна пропозиція подається в електронному вигляді через електронну систему закупівель шляхом заповнення електронних форм з окремими полями, де зазначається інформація про ціну, інші критерії оцінки (у разі їх встановлення замовником), інформація від учасника процедури закупівлі про його відповідність кваліфікаційним (кваліфікаційному) критеріям, наявність/ відсутність підстав, установлених у статті 17 Закону і в тендерній документації, та шляхом завантаження необхідних документів, що вимагаються замовником у тендерній документації, які повинні містити: - інформацію та документи щодо відповідності тендерної пропозиції учасника технічній специфікації (необхідним технічним, якісним та кількісним характеристикам предмета закупівлі, у тому числі відповідній технічній специфікації), згідно з умовами та вимогами тендерної документації; (Абз4 п1розд 3 Тендерної документації) - перелік інших документів, які учасник подає у складі тендерної пропозиції, згідно з умовами та вимогами тендерної документації; (- Абз10 п1розд 3 ТД) Окремо зазначено: З метою правильного оформлення тендерної пропозиції Учасник вивчає всі інструкції, форми документів, інформацію про необхідні технічні, якісні та кількісні характеристики, терміни, наведені у цій тендерній документації тощо. Неспроможність подати всю інформацію, що потребує документація, або подання пропозиції, яка не відповідає вимогам документації, буде віднесена на ризик Учасника та спричинить за собою відхилення такої тендерної пропозиції. (Останній абз П2розд 3 Тендерної документації). На виконання вказаних та нижчеподаних вимог учасником не подано наступні документи у складі Тендерної пропозиції Учасника: 1. Технічні, якісні характеристики предмета закупівлі повинні відповідати встановленим/зареєстрованим діючим нормативним актам діючого законодавства (державним стандартам (технічним умовам), які передбачають застосування заходів із захисту довкілля. Учасник повинен під час надання послуг за предметом закупівлі дотримуватись положень чинних нормативно-правових актів у галузі охорони навколишнього середовища та екологічної безпеки та здійснювати заходи із захисту довкілля, про що учасник повинен надати у складі тендерної пропозиції згоду за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції із переліком заходів із захисту довкілля, які планує застосовувати під час надання послуг за предметом закупівлі.( Абз. 3,4 п.8розд3 ТД)- учасником вказана довідка(згода, інформація і т.п.) не надана. 2. Керуючись Законом України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» 23 грудня 1997 року № 771/97-ВР, наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України «Про затвердження Вимог щодо розробки, впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР)» від 01.10.2012 № 590, з метою підтвердження запровадження учасником процедури закупівлі щодо розробки, впровадження та застосування Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), учасник процедури закупівлі повинен надати гарантійний лист за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції з інформацією, що підтверджує впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із наданням документального підтвердження, а саме документ про створення та затвердження групи НАССР (наприклад, наказ) (Абз 13 п8 розд3 ТД).- Учасником надано гарантійний лист про підтвердження впровадження та застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів зобов’язується та гарантує впровадження системи ХАССР, та наказ від 04.01.2022 р. яким наказує 1. Впроваджувати та застосовувати у всіх закладах та установах в яких надаються послуги з харчування заходи Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). 2. Неухильно дотримуватись під час надання послуг основних принципів та засад Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР). 3. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою. Вимогою Тендерної документації є підтвердити наявність та дію на підприємстві Учасника вищезазначених вимог , а саме застосування постійно діючих процедур, заснованих на принципах Системи управління безпечністю харчових продуктів (НАССР) із наданням документального підтвердження, а саме документ про створення та затвердження групи НАССР. Виходячи із поданих Учасником документів така група не створена та заходи не проводяться. Це підтверджується в тому числі і Актом Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Головного управління держпродспоживслужби у львівській області від 15.02.2021 р № 02/4 наданого самим Учасником ,де у розділі « опис виявлених порушень вимог законодавства» зазначено-« Оператором ринку не розроблено постійно діючі процедури, які базуються на принципах системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках (система НАССР)».—Доказів усунення вказаного недоліку Учасником не надано. 3. Протягом надання послуг учасник повинен здійснювати технічне обслуговування та поточний ремонт обладнання харчоблоку, здійснювати централізоване прання санітарного одягу, вживати заходи щодо забезпечення дотримання правил пожежної безпеки, а також забезпечувати їдальню достатньою кількістю столового та кухонного посуду, кухонного інвентаря, спеціального та санітарного одягу, миючими і дезінфікуючими засобами, а також необхідним для роботи технологічним обладнанням (розділові металеві столи, холодильники двокамерні, ваги для готової продукції, плита газова побутова, сковороди, витяжки тощо). З метою запобігання зриву харчування необхідно: зазначене обладнання та інше при потребі мати в наявності до укладення договору та встановити за один робочий день до підписання договору, про що учасник у складі тендерної пропозиції надає окреме погодження за підписом керівника або особи уповноваженої учасником на підписання тендерної пропозиції.(Додаток 1 до Тендерної документації)—Такого погодження(довідки, інформації, листа, і т. п. ) Учасником не надано. 4. Учасник повинен щодня проводити бракераж готових страв за участю медичного працівника навчального закладу чи іншої визначеної керівником закладу відповідальною за проведення бракеражу особою/ами. У разі встановлення та актування бракеражем факту неякісного приготування готових страв їх заміна повинна бути проведена не пізніше ніж протягом двох годин (у відповідності до вимог п.24 постанови 305) (учасник у складі пропозиції повинен надати окреме погодження щодо дотримання цієї вимоги) та забезпечити дотримання вимог щодо відбору і зберігання добових проб страв. .(Додаток 1 до Тендерної документації)—Такого погодження(довідки, інформації, листа, і т. п. ) Учасником не надано. Враховуючи викладене тендерна пропозиція Учасника не відповідає Тендерній документації про проведення відкритих торгів по закупівлі через систему електронних закупівель та Вимогам до предмета закупівлі та способу їх підтвердження. Згідно з абз. 1 п. 2 ч. 1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) Замовник відхиляє тендерну пропозицію із зазначенням аргументації в електронній системі закупівель у разі, якщо тендерна пропозиція учасника не відповідає умовам технічної специфікації та іншим вимогам щодо предмета закупівлі тендерної документації та згідно абз.2п.1ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі» (далі – Закон) у разі якщо учасник процедури закупівлі не відповідає встановленим абзацом першим частини третьої статті 22 цього Закону вимогам до учасника відповідно до законодавства. Таким чином тендерна пропозиція Учасника підлягає відхиленню на підставі абз. 1 п. 2 ч. 1 ст. 31 та абз.2п.1ч.1 ст. 31 Закону України «Про публічні закупівлі»
Код ЄДРПОУ | 2845801326 |
---|---|
Поштова адреса | 81110, Україна, Львівська область, Пустомитівський район, село Зимна Вода, , ВУЛИЦЯ КОТЛЯРЕВСЬКОГО, будинок 6 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Наталія Яхтома |
Телефон | +380972067930 |
Ел. пошта | yaxtoma@ukr.net |
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 13828321 |
---|---|
Поштова адреса | 79000, Україна, Львівська область, місто Львів, вулиця Чайковського, будинок 6 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт малого підприємництва |
Ім'я | Лобанова Катерина Іванівна |
Телефон | +380982539176 |
Ел. пошта | katerynalobanova050255@gmail.com |
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 2094710887 |
---|---|
Поштова адреса | 79054, Україна, Львівська область, місто Львів, вулиця Любінська, будинок 91, квартира 99 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт мікропідприємництва |
Ім'я | Куніцька Марія Федорівна |
Телефон | +380984978062 |
Ел. пошта | kunitcka.m@gmail.com |
Ідентифікаційний номер | UA-2022-01-18-003714-c |
---|---|
Електронний цифровий підпис |
Накладено
|
Очікувана вартість закупівлі | 685 323.00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок пониження | 3 426.61 UAH з ПДВ |
Період уточнень | до 24 січня, 00:00 |
---|---|
Період оскарження умов | до 30 січня, 00:00 |
Подача пропозицій | до 3 лютого, 01:00 |
Дата останніх змін | 3 березня, 10:26 |
Аукціон |
4 лютого, 12:03 Переглянути |
«Послуги з організації шкільного харчування» ДК 021:2015 55510000-8 Послуги їдалень1 послуга Адреса поставки: 79012, Україна, Львівська область, Львів, Т. Комаринця,2 Строк: до 31.12.2022 00:00 Тип предмета закупівлі: Послуги Код ДК 021:2015: 55510000-8, Послуги їдалень |
Документи предмета |
|
---|
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 15 робочих днів
Розмір оплати: 100.00%
Назва організації | Середня загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 50 м.Львова |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 20834351 |
Поштова адреса | 79012, Україна, Львівська область, Львів, Т.Комаринця,2 |
Ім'я |
Масюк Богдан |
Телефон | 380676791196 |
Ел. пошта | law_jurmbb@ukr.net |