На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
495 000.00 UAH
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Переговорна процедура
Завершена закупівля
Контакти
Документи
Ідентифікаційний номер | UA-2022-09-03-000296-a |
---|---|
Електронний цифровий підпис |
Накладено
|
Очікувана вартість закупівлі | 495 000.00 UAH без ПДВ |
Умови застосування: | Відсутність конкуренції з технічних причин |
---|---|
Обгрунтування: | Умова застосування переговорної процедури закупівлі відповідно до абзацу 3 пункту 2 частини 2 статті 40 Закону України «Про публічні закупівлі» № 922-VIII від 25.12.2015 року зі змінами. Переговорна процедура закупівлі застосовується замовником як виняток у разі, якщо роботи, товари чи послуги можуть бути виконані, поставлені чи надані виключно певним суб’єктом господарювання за наявності одного з таких випадків, зокрема: відсутність конкуренції з технічних причин, яка має бути документально підтверджена замовником. Здорове харчування є одним з визначальних факторів розумового розвитку, фізичної активності та хорошої успішності дітей шкільного віку. Повноцінний і збалансований раціон сприяє кращому формуванню таких навичок, як здатність самостійно вирішувати поставлені задачі, зібраність, координація дій, зосередженість і відповідальність у навчанні. При формуванні раціону харчування дітей і підлітків у приготуванні їжі мають дотримуватися основних засад раціонального, збалансованого, адекватного харчування, які передбачають, зокрема: - задоволення потреб дітей у харчових речовинах відповідно до вікових фізіологічних потреб; - збалансованість раціону всіма харчовими речовинами; - максимальне розмаїття раціону, яке досягається шляхом застосування достатнього асортименту продуктів і різних способів кулінарної обробки; - адекватну технологічну (кулінарну) обробку продуктів, що забезпечує високі смакові якості кулінарної продукції, та збереження харчової цінності всіх продуктів; - врахування індивідуальних особливостей тощо. Раціональне харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів будується на дотриманні трьох основних принципів: -забезпечення відповідності енергетичної цінності раціону харчування енергозатратам організму; -задоволення фізіологічних потреб організму у визначеній кількості енергії і співвідношенні у харчових речовинах; -дотримання оптимального режиму харчування, тобто фізіологічно обґрунтованого розподілу кількості споживаної їжі протягом дня. Згідно з цими принципами харчування учнів повинно бути збалансованим за складом основних поживних речовин. Зважаючи на те, що діти проводять у школі тривалий час, то і повноцінно харчуватися вони повинні в шкільній їдальні. Тому необхідно професійними та іншими знаннями, навичками та вміннями організувати повноцінне, безпечне та якісне харчування учнів, забезпечити приготування їжі в шкільній їдальні лише з безпечних і якісних продуктів харчування і продовольчої сировини, дотримуватися технології виготовлення страв, правил особистої гігієни працівників харчоблоку шкільної їдальні, суворо дотримуватися правил приймання надходження продуктів, вимог кулінарної обробки харчових продуктів в шкільній їдальні, термінів зберігання та реалізації продуктів, що швидко псуються, забезпечити харчування учнів за місцем навчання, безпосередньо у навчальному закладі, у дні коли проводиться навчання. Важливо врахувати, що в період пандемії COVID-19 та воєнного стану в Україні організація шкільного харчування повинна здійснюватися безпосередньо в приміщенні навчального закладу, підвіз готових страв та їх розігрівання не дозволяється з міркувань безпеки учнів. Оскільки приміщення харчового блоку Рівненського ліцею №26 Рівненської міської ради за результатами електронного аукціону від 05.09.2021р. № LLE001-UA-20210813-00105 були передані в оренду ФОП Олійник Оксані Володимирівні строком на 5 років (договір оренди нерухомого майна, що належить територіальній громаді міста Рівного № 589-Б від 27 вересня 2021 року.) без згоди орендодавця (Управління комунальною власністю виконавчого комітету Рівненської міської ради) на передачу майна в суборенду, складено акт приймання-передачі в оренду нерухомого приміщення, що належить до власності Рівненської територіальної громади в особі Рівненської міської ради № 1 від 27.09.2021 року, а також для надання послуг з організації шкільного харчування Управлінням Держпродспоживслужбою у м. Рівному було проведено державну реєстрацію їдальні ФОП Олійник О. В. та присвоєно реєстраційний номер r-UA-17-1822 від 28.04.2017 р. №692, то замовником було прийнято рішення про проведення переговорної процедури закупівлі та направлено запрошення учаснику для надання підтверджуючих документів. Під час проведення переговорів отримані всі необхідні документи від ФОП Олійник Оксани Володимирівни для проведення процедури закупівлі і визнані такими, що відповідають усім технічним та кваліфікаційним вимогам на закупівлю ДК 021:2015 – 55510000-8 - Послуги їдалень («Послуги з організації шкільного харчування учнів пільгових категорій»). |
Дата останніх змін | 15 вересня, 21:20 |
---|
Послуги з організації шкільного харчування учнів пільгових категорій1 послуга Адреса поставки: 33010, Україна, Рівненська область, м. Рівне, вул. Павлюченка, 24 Строк: до 31.12.2022 20:09 Тип предмета закупівлі: Послуги Код ДК 021:2015: 55510000-8, Послуги їдалень |
Документи предмета |
![]() |
---|
Розрахунки проводяться за фактично надану послугу шляхом перерахування Замовником на розрахунковий рахунок Виконавця коштів на підставі підписаного сторонами Акту приймання-передачі наданих послуг в установленому розмірі протягом 30 календарних днів з моменту надходження бюджетних коштів на рахунок Замовника. У зв'язку з виникненням неритмічного бюджетного фінансування Замовнику може надаватись відстрочка платежу для здійснення остаточних розрахунків з Учасником.
Тип оплати: Пiсляоплата
Період: 30 календарних днів
Розмір оплати: 100.00%
Назва організації | КЗ Рівненський ліцей №26 Рівненської міської ради |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 22564677 |
Поштова адреса | 33010, Україна, Рівненська область, місто Рівне, вулиця Павлюченка, 24 |
Ім'я |
Гуровська Тетяна Валеріївна ( ) |
Телефон | +380673601794 |
Ел. пошта | rl26@ukr.net |