На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
1 582 770.00 UAH
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження результатів кваліфікації і повернуть до оцінки вашу пропозицію.
Запит (ціни) пропозицій
Кваліфікація переможця
Опис закупівлі: 1.1 Порівняння пропозицій учасників проводиться без урахування розміру податку на додану вартість. Учасник зазначає загальну ціну без ПДВ. 1.2 Учасник, пропозиція якого за результатами оцінки електронною системою закупівель визначена економічно вигідною, в той самий день обов’язково має надіслати на електронну адресу замовника: SheYN@rnpp.atom.gov.ua із зазначенням предмета закупівлі та ідентифікатора закупівлі (у форматі UA-2023-ХХ-ХХ-ХХХХХХ-Y), наступні документи: - заповнений проект договору, - заповнену специфікацію відповідно до додатку до договору, - заповнену Анкету для резидентів відповідно до прикріпленого файлу до договору, згідно Постанови Кабінету Міністрів України «Про забезпечення захисту національних інтересів за майбутніми позовами держави Україна у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації» від 03.03.2022 № 187, оскільки замовник не може виконувати зобов’язання, кредиторами за якими є Російська Федерація або особи пов’язані з країною агресором, що визначені підпунктом 1 пункту 1 цієї Постанови. На підтвердження наявності/відсутності вказаних вище обставин учасник надає заповнену анкету за підписом керівника учасника або уповноваженої особи згідно з доданою формою (державні органи, а також підприємства, установи та організації у статутному капіталі яких частка державної або комунальної власності становить сто відсотків – в складі своєї пропозиції анкету не подають). - скановані копії документів, що зазначені в розділі «ДОКУМЕНТИ» Анкети відповідно до додатку. 1.3 Інформація про товар та вимоги до нього: - Кури–тушки, заморожені – тушки курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, патрані, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Тушки повинні бути розфасовані у транспортну тару (кожна тушка не менше 2,0 кг, окремо упакована в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Четвертина задня куряча, заморожена – четвертини курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, добре знекровлені з чистою поверхнею, без слідів ударів, запах властивий доброякісному м’ясу, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Четвертина повинна бути розфасована у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики до 15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Філе куряче заморожене – фiле грудки курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки, втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Філе – чисте, пружне, без сторонніх запахів, колір свіжого м’яса (без сторонніх відтінків). - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Філе повинно бути розфасоване у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10- 15 кг з відповідним маркуванням), з жорсткого вологонепроникного матеріалу згідно з чинними нормативними документами. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Стегно куряче заморожене – стегно курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, без згустків крові з чистою поверхнею. - Втрата ваги при розмороженні повинна бути не більше 2 %. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Запах – властивий свіжому, властивий доброякісному м’ясу птиці, без ознак псування, без сторонніх запахів. - Оперення повністю видалено. - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - Транспортне та складське пакування – пакети (мішки) з полімерної плівки для харчових продуктів. Вага 1 шт. – 0,1-0,2 кг. - Стегна повинні бути розфасовані у транспортну тару, і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Гомілка куряча, заморожена – гомілка курей бройлерiв, 1-ої категорії сухої заморозки. - Гомілки чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - М’ясо повинно бути без наявності ознак замороженої води. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Гомілки повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. - Крило 2 фаланги куряче, заморожене. - Крила курей бройлерів, 1-ої категорії сухої заморозки, 2-х фалангові, чисті, добре знекровлені, без слідів ударів, без сторонніх запахів. - Втрата ваги товару при розморожуванні повинна бути не більше 2 %. - Крила повинні бути розфасовані у транспортну тару (упаковані в поліетиленову упаковку і в картонні ящики по 10-15 кг з відповідним маркуванням). - Умови зберігання: від -12 ºС до -18 ºС. - На кожній одиниці фасування або ярлику, який кладеться до ящика, повинно бути маркування, що ідентифікує партію, до якої належить харчовий продукт, у вигляді печатки або етикетки із зазначенням: найменування та адреса підприємства-виробника, найменування та вид, термічний стан, вага нетто, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність, позначення нормативних документів у відповідності до супровідних документів на поставку. - Маркування на етикетці повинно забезпечити чітке читання державною мовою у доступній для сприйняття формі. - Етикетування харчових продуктів повинно відповідати вимогам, зазначеним у Законі України «Про основні принципи та вимог до безпечності та якості харчових продуктів» № 771/97-ВР від 23.12.1997. 1.4 Необхідний строк поставки товарів: Товар поставляється Постачальником окремими партіями (поетапно) згідно з розділом 3 «Строки і умови поставки» Договору поставки. 1.5 Місце та умови поставки: Місце поставки – База УРП м. Вараш, Рівненська область, на умовах DDP згідно правил „Інкотермс-2010”. При здійсненні поставки товару допускається відхилення фактичних показників щодо загальної кількості, об’єму від зазначених у специфікації в меншу сторону, якщо це пов’язане з особливостями фасування або пакування, відвантаження товару, при цьому максимальний розмір допустимого відхилення не може перевищувати 1% від зазначеного у специфікації. 1.6 Умови розрахунку: ДЛЯ НЕПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. ДЛЯ ПЛАТНИКІВ ПДВ Оплата за поставлений якісний товар здійснюється Замовником шляхом перерахування грошових коштів на поточний рахунок Постачальника згідно видаткової накладної або накладної протягом 45 календарних днів з дати поставки, за умови реєстрації Постачальником належним чином оформленої та незаблокованої податкової накладної в ЄРПН. Початок перебігу строку оплати починається з дня, наступного за днем підписання видаткової накладної або накладної. 1.7 Термін дії договору до 30.11.2024 року.
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 44466272 |
---|---|
Поштова адреса | 61001, Україна, Харківська область, Харків, 61001, Харківська обл., місто Харків, вул. Хмельницького Богдана, будинок 24, кім. 207 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт малого підприємництва |
Ім'я | Корекян Ольга Миколаївна |
Телефон | 380506249041 |
Ел. пошта | okorekan@gmail.com |
Контакти
Документи
Відповідність критеріям
Код ЄДРПОУ | 2753103412 |
---|---|
Поштова адреса | 31200, Україна, Хмельницька область, Хмельницький р-н, село Користова, вул.Польова, будинок 6 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Олександр Стайоха |
Телефон | +380671735554 |
Ел. пошта | pan-kaban@ukr.net |
Ідентифікаційний номер | UA-2024-04-19-000706-a |
---|---|
Очікувана вартість закупівлі | 1 582 770.00 UAH без ПДВ |
Подача пропозицій | до 24 квітня, 12:00 |
---|---|
Дата останніх змін | 24 квітня, 12:04 |
Кури-тушки, заморожені, ДСТУ 3143, 1 кг3000 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | кури-тушки |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
Четвертина задня куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг3000 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | четвертина задня |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
Філе куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг4000 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | філе |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
З шкірою | |
Наявність кісток |
Стегно куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг5000 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | стегно |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
Наявність кісток | 1 |
З шкірою | 1 |
Гомілка куряча, заморожена, ДСТУ 3143, 1 кг1500 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | гомілка |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
Наявність кісток | 1 |
З шкірою | 1 |
Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг1000 кілограм Адреса поставки: Україна Строк: до 30.11.2024 00:00 Тип предмета закупівлі: Товари Код ДК 021:2015: 15110000-2, М’ясо Профіль: Крило 2 фаланги куряче, заморожене, ДСТУ 3143, 1 кг |
|
Частина | крило 2 фаланги |
---|---|
Термічний стан | заморожене |
Відповідність ДСТУ 3143 | 1 |
Назва організації | Філія «ВП «Рівненська АЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом» |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 05425046 |
Поштова адреса | Україна |
Ім'я |
Шепетько Юлія Іванівна |
Телефон | 380363664872 |
Ел. пошта | SheYN@rnpp.atom.gov.ua |