На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
30 951.00 UAH
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Спрощена закупівля
Закупівля не відбулась
Опис закупівлі: Запропонований Учасником товар повинен відповідати діючим стандартам. Консервована кукурудза цукрова у жерстяних банках 410г. Виготовлена із свіжої сировини технічної стиглості першого ґатунку. Вміст цукру 11,2 г/100г, маса кукурудзи від маси нетто – не менше 75%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорена, стерилізована при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості за ДСТУ 7164 2010. Горошок зелений консервований у жерстяних банках по 410г. Виготовлений із свіжого зеленого середньої величини гороху технічної стиглості першого ґатунку. Вміст кухонної солі 0,8-1,5%, маса горошку від маси нетто – не менше 80%. Смакові якості повинні відповідати даному товару. Герметично укупорений стерилізований при температурі не нижче 1000С. Тара чиста, не ушкоджена, з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості за ДСТУ 7165 2010. Томатна паста 25%, у скляних банках по 500 г. Паста вищого ґатунку, на вигляд – однорідна масса, без частинок шкірочки, насіння і пробкових утворень, червоного або темно малинового кольору, без цвілі, гіркоти, присмаку пригару. Смак і запах натуральні. Тара чиста, не ушкоджена з обов’язковим маркуванням. Оцінка якості за ДСТУ 5081: 2008. Сухофрукти: Зовнішній вигляд: сухофрукти цілі, чисті, здорові, сухі, без гнилих фруктів та ягід, без плісняви, однорідні за розміром та забарвленням. Запах: властивий сушеним фруктам, без стороннього запаху (диму, затхлості, кислого запаху). Смак сушених фруктів. Не допускаються сухофрукти забруднені, загнивші, запліснявілі, уражені шкідниками, з сторонніми запахом, смаком і домішками. Оцінка якості ДСТУ 3355-96. Огірки консервовані Виготовлені відповідно до ДСТУ 7989:2015. До складу повинні входити: огірки свіжі, зелень пряних рослин, сіль кухонна, цукор, лимонна кислота, спеції, часник та ін. Огірки цілі, з хорошим смаком, щільною консистенцією, негрубою шкіркою. Без плодоніжок і залишків квіток, чисті, не зморщені, не м’яті, без механічних та інших пошкоджень. Смак та запах – смак слабо кислий помірно солоний, запах приємний з ароматом прянощів, без сторонніх присмаку та запаху. Колір – огірки оливково-зелені або оливкові без плям і опіків. Дозволяється одиничні огірки неоднорідного та менш інтенсивного окрасу з природною плямистістю. Консистенція – огірки міцні, пружні, без пустот, з щільною хрусткою м’якоттю, з недорозвиненим насінням. Дозволяються огірки менш міцні та пружні або з незначними пустотами. Якість заливки – заливка практично прозора з жовтуватим відтінком, з частками прянощів. Фасування у скляні банки з металевою кришкою місткістю 3л. Урожай 2018 року. Увага! Перелік документів, які надаються в сканованому вигляді під час подання пропозиції шляхом приєднання документів до пропозиції зазначений у п.5 Документації про проведення закупівлі.
Контакти
Документи
Код ЄДРПОУ | 41798841 |
---|---|
Поштова адреса | 03170, Україна, м. Київ, Київ, вул. Янтарна 5 в |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Кислий Андрій Вікторович |
Телефон | +380637937909 |
Ел. пошта | vitafruktplus@ukr.net |
Контакти
Документи
Код ЄДРПОУ | 31243650 |
---|---|
Поштова адреса | 01010, Україна, Київська область, Київ, вул. Суворова, 4 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Герасимчук Юлія Тарасівна |
Телефон | 380442588808, |
Ел. пошта | tehno-snab@ukr.net |
Ідентифікаційний номер | UA-2019-01-10-000632-b |
---|---|
Електронний цифровий підпис |
Відсутній
|
Очікувана вартість закупівлі | 30 951.00 UAH з ПДВ |
Мінімальний крок пониження | 154.76 UAH з ПДВ |
Період уточнень | до 11 січня, 17:00 |
---|---|
Подача пропозицій | до 15 січня, 18:00 |
Дата останніх змін | 25 січня, 12:35 |
Аукціон | Переглянути |
Початок аукціону: | 16 січня, 14:58 |
Консервована кукурудза у кількості 246 кг, консервований зелений горошок у кількості 123 кг, томатна паста у кількості 38 кг, сухофрукти у кількості 25кг432 кілограм Адреса поставки: 03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9 Строк: до 31.12.2019 00:12 Код ДК 021:2015: 15330000-0, Оброблені фрукти та овочі |
огірки консервовані у кількості 250шт250 штука Адреса поставки: 03040, Україна, Київська область, Київ, вул.Маричанська,4 та вул. Бастіонна, 9 Строк: до 31.12.2019 00:12 Код ДК 021:2015: 15330000-0, Оброблені фрукти та овочі |
Назва організації | Державний навчальний заклад «Київське регіональне вище професійне училище будівництва» |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 37308938 |
Поштова адреса | 03040, Україна, Київська область, Київ, вул. Маричанська, 4 |
Ім'я |
Новак Алла Олександрівна |
Телефон | 380442571105 |
Ел. пошта | krvpub1@ukr.net |