На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
0 800 30-74-85 з 8 до 20 по буднях та з 9 до 18 по вихідним.
0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Повідомляємо про зміни
в умовах, оновлення статусу, появу скарг, вимог та запитань
На жаль, наразі неможливо відкрити версію для друку.
Перевірка документації перед подачею гарантує захист пропозиції від формального відхилення. Наш юрист знайде в документах всі проблемні місця, напише, як їх виправити і ще раз перевірить підсумковий результат.
Наші юристи візьмуть на себе оскарження нечесних умов і видалять дискримінаційні вимоги.
Спрощена закупівля
Завершена закупівля
Опис закупівлі: М001 Поживний агар (уп.500г) шт. 1 використовують як основні для культивування не вимогливих до поживного середовища мікроорганізмів або для приготування спеціальних середовища (після додання 10% крові або іншої біологічної рідини). Cклад: Пептичний перевар тваринної тканини - 5,00 грам/літр М'ясний екстракт - 1,50 грам/літр Дріжджовий екстракт- 1,50 грам/літр Натрію хлорид- 5,00 грам/літр Агар-агар - 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,4 ± 0,2 М002 Поживний бульон (уп.500г) шт. 1 використовують як основні для культивування не вимогливих до поживного середовища мікроорганізмів або для приготування спеціальних середовища (після додання 10% крові або іншої біологічної рідини). Cклад: Пептичний перевар тваринної тканини - 5,00 грам/літр М'ясний екстракт - 1,50 грам/літр Дріжджовий екстракт- 1,50 грам/літр Натрію хлорид- 5,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,4 ± 0,2 М173 Агар Мюлера-Хінтона(уп.500г) шт 1 використовують для культивування нейсерій і для визначення чутливості мікроорганізмів до антимікробних засобів Склад: Інгредієнти грам/літр М'ясний настій 300,00 Гідролізат казеїну 17,50 Крохмаль 1,50 Агар-агар 17,00 Кінцеве значення рН (при 25°С) - 7,3 ± 0,2 М 521 Стафілококовий агар N110 (500 г) шт 2 використовують як селективне середовище для виділення і тестування клінічно значимих стафілококів Склад: Інгредієнти грам/літр Гідролізат казеїну 10,00 Дріжджовий екстракт 2,50 Желатин 30,00 Лактоза 2,00 D-Маніт 10,00 Натрію хлорид 75,00 Калію гідрофосфат 5,00 Агар-агар 15,00 М 217 Агар Нікерсона (уп.500г) шт 1 використовують для виявлення, селективного виділення, диференціації і попередньої ідентифікації грибів Candida albicans і Candida tropicalis. Склад: Дріжджовий екстракт – 1,00 грам/літр Гліцин – 10,00 грам/літр Глюкоза – 10,00 грам/літр Вісмуту амонійного цитрат - 5,00 грам/літр Натрію сульфіт - 3,00 грам/літр Агар-агар - 16,00 грам/літр M493 Жовчно-ескуліновий агар з азидом натрію (500 г) (ентерококагар) шт. 1 середовище є селективним і використовується для виділення і попередньої ідентифікації фекальних стрептококів (ентерококів). Склад: Гідролізат казеїну - 17,00 грам/літр Протеозопептон - 3,00 грам/літр М'ясний екстракт – 5,00 грам/літр Oxgall – 10,00 грам/літр Натрію хлорид - 5,00 грам/літр Ескулін – 1,00 грам/літр Заліза амонійного цитрат – 0,5 грам/літр Натрію азид – 0,15 грам/літр Агар-агар – 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) - 7,1 ± 0,2 М 015 Основа середовища Хойла для виділення корінебактерій дифтерії (уп.500г) шт. 1 використовують для виділення і диференціації Corynebacterium diphtheriae. Склад: Пептичний перевар тваринної тканини - 10,00 грам/літр М'ясний екстракт - 10,00 грам/літр Натрію хлорид – 5,0 грам/літр Агар-агар - 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) 7,8 ± 0,2 М029R Агар Ендо (уп.500г) шт. 1 для виділення і диференціації грамнегативних мікроорганізмів кишкової групи, для визначення і виділення коліформних і інші бактерії кишкової групи. Склад: Інгредієнти грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини 10,00 Лактоза 10,00 Калію гідрофосфат 3,50 Натрію сульфіт 2,50 Фуксин основний 0,50 Агар-агар 15,00 М 314 Основа агару Тінсдаля (500 г) (С-ще Пізу) шт 1 використовують для селективного виділення і диференціації Corynebacterium diphtheriae. Склад: Пептичний перевар тваринної тканини – 20,00 грам/літр Натрію хлорид – 5,00 грам/літр L-Цистін – 0,24 грам/літр Натрію тіосульфат – 0,43 грам/літр Агар-агар – 15,00 грам/літр М099 Цитратний агар Сіммонса (500 г) шт 1 використовують для диференціації ентеробактерій по здатності утилізувати цитрат як єдине джерело вуглеводу. Склад: Магнію сульфат – 0,20 грам/літр Амонію дигідрофосфат – 1,0 грам/літр Калію гідрофосфат – 1,0 грам/літр Натрію цитрат – 2,0 грам/літр Натрію хлорид – 5,0 грам/літр Бромтимоловий синій – 0,08 грам/літр Агар-агар – 15, 0 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 6,8 ± 0,2 М009 Рідке тіогліколеве середовище (уп.500г) шт 1 використовують для контролю стерильності різних біоматеріалів, а також для культивування широкого кола аеробних, мікроаерофільних і анаеробних бактерій Склад: Гідролізат казеїну - 15,00 грам/літр Дріжджовий екстракт – 5,00 грам/літр Глюкоза – 5,50 грам/літр Натрію хлорид – 2,50 грам/літр L-цистін - 0,50 грам/літр Натрію тіогліколят - 0,50 грам/літр Резазурін - 0,001 грам/літр Агар-агар - 0,75 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) - 7,1 ± 0,2 М013 Рідке середовище Сабуро (уп.500г) шт 1 для тестів на стерильність, а також визначення пліснявих грибів і бактерій в фармпрепаратах. Склад: Гідролізат казеїну – 5,0 грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини - 5,0 грам/літр Глюкоза – 20,0 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) 5,7 ± 0,2 М027 Вісмут-сульфітний агар (уп.500г) шт 1 для селективного виділення і попередньої ідентифікації Salmonella typhi і інших сальмонел з фекалії, сечі, стічних вод, харчових продуктів, води і іншого досліджуваного матеріалу Склад: Пептичний перевар тваринної тканини - 10,00 грам/літр М'ясний екстракт - 5,0 грам/літр Глюкоза – 5,0 грам/літр Натрію гідро фосфат – 4,0 грам/літр Заліза сульфат – 0,3 грам/літр Вісмуту сульфіт (індикатор) – 8 грам/літр Діамантовий зелений – 0,025 грам/літр Агар-агар - 20 грам/літр RМ1892 Пептон ферментативний(уп.500г) шт 1 Продукти гідролізу білку, звичайно названий пептоном, являють собою суміш поліпептидів, олігопептидів, амінокислот, органічних джерел азоту, солей і мікроелементів М078 Середовище Кліглера (500 г) шт 1 призначене для вивчення у грамнегативних бактерій кишкового походження здатності ферментувати глюкозу і лактозу, а також продукувати сірководень. Склад: Інгредієнти грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини 15 М'ясний екстракт 3 Дріжджовий екстракт 3 Протеозопептон 5 Лактоза 10 Глюкоза 1 Заліза сульфат 0,2 Натрію хлорид 5 Натрію тіосульфат 0,3 Феноловий червоний 0,024 Агар-агар 15 Діагностична сироватка Anti-Salmonella І (A - Е), флакон 1 мл фл 3 призначені для серологічної ідентифікації штамів Salmonella, ізольованих з досліджуваного матеріалу людського та іншого походження, методом аглютинації на предметному склі. Діагностична сироватка Anti-Coli I (O26:(K60), O44:(K74), O114:(K90), O125:(K70), O142:(K86) і O158:(K-)), флакон 1 мл фл 4 для визначення серогрупової належності ентеропатогенних E. coli, що виділяються із патологічного матеріалу, продукції тваринного походження, кормів і об'єктів навколишнього середовища в реакції аглютинації на склі і в пробірковій реакції аглютинації.
Ідентифікаційний номер | UA-2017-02-03-000059-c |
---|---|
Електронний цифровий підпис |
Відсутній
|
Період уточнень | до 8 лютого, 15:00 |
---|---|
Подача пропозицій | до 10 лютого, 15:00 |
Дата останніх змін | 20 лютого, 15:31 |
Очікувана вартість закупівлі | 51 900.00 UAH з ПДВ |
---|---|
Аукціон | 13 лютого, 14:15 Переглянути |
Оскарження тендерної документації: | НІ |
Оскарження кваліфікації: | НІ |
Оскарження скасування: | НІ |
Мінімальний крок пониження | 519.00 UAH з ПДВ |
---|
М001 Поживний агар (уп.500г) шт. 1 використовують як основні для культивування не вимогливих до поживного середовища мікроорганізмів або для приготування спеціальних середовища (після додання 10% крові або іншої біологічної рідини). Cклад: Пептичний перевар тваринної тканини - 5,00 грам/літр М'ясний екстракт - 1,50 грам/літр Дріжджовий екстракт- 1,50 грам/літр Натрію хлорид- 5,00 грам/літр Агар-агар - 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,4 ± 0,2 М002 Поживний бульон (уп.500г) шт. 1 використовують як основні для культивування не вимогливих до поживного середовища мікроорганізмів або для приготування спеціальних середовища (після додання 10% крові або іншої біологічної рідини). Cклад: Пептичний перевар тваринної тканини - 5,00 грам/літр М'ясний екстракт - 1,50 грам/літр Дріжджовий екстракт- 1,50 грам/літр Натрію хлорид- 5,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 7,4 ± 0,2 М173 Агар Мюлера-Хінтона(уп.500г) шт 1 використовують для культивування нейсерій і для визначення чутливості мікроорганізмів до антимікробних засобів Склад: Інгредієнти грам/літр М'ясний настій 300,00 Гідролізат казеїну 17,50 Крохмаль 1,50 Агар-агар 17,00 Кінцеве значення рН (при 25°С) - 7,3 ± 0,2 М 521 Стафілококовий агар N110 (500 г) шт 2 використовують як селективне середовище для виділення і тестування клінічно значимих стафілококів Склад: Інгредієнти грам/літр Гідролізат казеїну 10,00 Дріжджовий екстракт 2,50 Желатин 30,00 Лактоза 2,00 D-Маніт 10,00 Натрію хлорид 75,00 Калію гідрофосфат 5,00 Агар-агар 15,00 М 217 Агар Нікерсона (уп.500г) шт 1 використовують для виявлення, селективного виділення, диференціації і попередньої ідентифікації грибів Candida albicans і Candida tropicalis. Склад: Дріжджовий екстракт – 1,00 грам/літр Гліцин – 10,00 грам/літр Глюкоза – 10,00 грам/літр Вісмуту амонійного цитрат - 5,00 грам/літр Натрію сульфіт - 3,00 грам/літр Агар-агар - 16,00 грам/літр M493 Жовчно-ескуліновий агар з азидом натрію (500 г) (ентерококагар) шт. 1 середовище є селективним і використовується для виділення і попередньої ідентифікації фекальних стрептококів (ентерококів). Склад: Гідролізат казеїну - 17,00 грам/літр Протеозопептон - 3,00 грам/літр М'ясний екстракт – 5,00 грам/літр Oxgall – 10,00 грам/літр Натрію хлорид - 5,00 грам/літр Ескулін – 1,00 грам/літр Заліза амонійного цитрат – 0,5 грам/літр Натрію азид – 0,15 грам/літр Агар-агар – 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) - 7,1 ± 0,2 М 015 Основа середовища Хойла для виділення корінебактерій дифтерії (уп.500г) шт. 1 використовують для виділення і диференціації Corynebacterium diphtheriae. Склад: Пептичний перевар тваринної тканини - 10,00 грам/літр М'ясний екстракт - 10,00 грам/літр Натрію хлорид – 5,0 грам/літр Агар-агар - 15,00 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) 7,8 ± 0,2 М029R Агар Ендо (уп.500г) шт. 1 для виділення і диференціації грамнегативних мікроорганізмів кишкової групи, для визначення і виділення коліформних і інші бактерії кишкової групи. Склад: Інгредієнти грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини 10,00 Лактоза 10,00 Калію гідрофосфат 3,50 Натрію сульфіт 2,50 Фуксин основний 0,50 Агар-агар 15,00 М 314 Основа агару Тінсдаля (500 г) (С-ще Пізу) шт 1 використовують для селективного виділення і диференціації Corynebacterium diphtheriae. Склад: Пептичний перевар тваринної тканини – 20,00 грам/літр Натрію хлорид – 5,00 грам/літр L-Цистін – 0,24 грам/літр Натрію тіосульфат – 0,43 грам/літр Агар-агар – 15,00 грам/літр М099 Цитратний агар Сіммонса (500 г) шт 1 використовують для диференціації ентеробактерій по здатності утилізувати цитрат як єдине джерело вуглеводу. Склад: Магнію сульфат – 0,20 грам/літр Амонію дигідрофосфат – 1,0 грам/літр Калію гідрофосфат – 1,0 грам/літр Натрію цитрат – 2,0 грам/літр Натрію хлорид – 5,0 грам/літр Бромтимоловий синій – 0,08 грам/літр Агар-агар – 15, 0 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°С) 6,8 ± 0,2 М009 Рідке тіогліколеве середовище (уп.500г) шт 1 використовують для контролю стерильності різних біоматеріалів, а також для культивування широкого кола аеробних, мікроаерофільних і анаеробних бактерій Склад: Гідролізат казеїну - 15,00 грам/літр Дріжджовий екстракт – 5,00 грам/літр Глюкоза – 5,50 грам/літр Натрію хлорид – 2,50 грам/літр L-цистін - 0,50 грам/літр Натрію тіогліколят - 0,50 грам/літр Резазурін - 0,001 грам/літр Агар-агар - 0,75 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) - 7,1 ± 0,2 М013 Рідке середовище Сабуро (уп.500г) шт 1 для тестів на стерильність, а також визначення пліснявих грибів і бактерій в фармпрепаратах. Склад: Гідролізат казеїну – 5,0 грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини - 5,0 грам/літр Глюкоза – 20,0 грам/літр Кінцеве значення рН (при 25°З) 5,7 ± 0,2 М027 Вісмут-сульфітний агар (уп.500г) шт 1 для селективного виділення і попередньої ідентифікації Salmonella typhi і інших сальмонел з фекалії, сечі, стічних вод, харчових продуктів, води і іншого досліджуваного матеріалу Склад: Пептичний перевар тваринної тканини - 10,00 грам/літр М'ясний екстракт - 5,0 грам/літр Глюкоза – 5,0 грам/літр Натрію гідро фосфат – 4,0 грам/літр Заліза сульфат – 0,3 грам/літр Вісмуту сульфіт (індикатор) – 8 грам/літр Діамантовий зелений – 0,025 грам/літр Агар-агар - 20 грам/літр RМ1892 Пептон ферментативний(уп.500г) шт 1 Продукти гідролізу білку, звичайно названий пептоном, являють собою суміш поліпептидів, олігопептидів, амінокислот, органічних джерел азоту, солей і мікроелементів М078 Середовище Кліглера (500 г) шт 1 призначене для вивчення у грамнегативних бактерій кишкового походження здатності ферментувати глюкозу і лактозу, а також продукувати сірководень. Склад: Інгредієнти грам/літр Пептичний перевар тваринної тканини 15 М'ясний екстракт 3 Дріжджовий екстракт 3 Протеозопептон 5 Лактоза 10 Глюкоза 1 Заліза сульфат 0,2 Натрію хлорид 5 Натрію тіосульфат 0,3 Феноловий червоний 0,024 Агар-агар 15 Діагностична сироватка Anti-Salmonella І (A - Е), флакон 1 мл фл 3 призначені для серологічної ідентифікації штамів Salmonella, ізольованих з досліджуваного матеріалу людського та іншого походження, методом аглютинації на предметному склі. Діагностична сироватка Anti-Coli I (O26:(K60), O44:(K74), O114:(K90), O125:(K70), O142:(K86) і O158:(K-)), флакон 1 мл фл 4 для визначення серогрупової належності ентеропатогенних E. coli, що виділяються із патологічного матеріалу, продукції тваринного походження, кормів і об'єктів навколишнього середовища в реакції аглютинації на склі і в пробірковій реакції аглютинації.23 штука Адреса поставки: 01103, Україна, Київська область, Київ, Підвисоцького, 4а Строк: до 31.12.2017 00:12 Код ДК 021:2015: 24930000-2, Фотохімікати |
Документи предмета |
![]() |
---|
Контакти
Документи
Код ЄДРПОУ | 20933811 |
---|---|
Поштова адреса | 65005, Україна, Одеська область, Одеса, Мельницька 20 а |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Гамота Наталія Сергіївна |
Телефон | +380487124630 |
Ел. пошта | natalyagamota@simesta.com |
Контакти
Документи
Код ЄДРПОУ | 38506076 |
---|---|
Поштова адреса | 03164, Україна, Київська область, Київ, Підлісна, 6 кв.151 |
Суб'єкт господарювання | Суб'єкт середнього підприємництва |
Ім'я | Лісова Лариса Степанівна |
Телефон | 0444090619 |
Ел. пошта | info@aksept.com.ua |
Назва організації | Київська міська клінічна лікарня №12 |
---|---|
Код ЄДРПОУ | 25680639 |
Поштова адреса | 01103, Україна, Київська область, Київ, Підвисоцького, 4-а |
Ім'я |
Варволік Сергей Олексійович (Sergey Varvolik) |
Телефон | 380445216485 |
Ел. пошта | plankmkl12@ukr.net |