0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
496 677.00 UAH
Знайдено порушення
Дата: 8 серп. 17:04
Орган ДФК: ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
Тендерна документація складена не у відповідності до вимог закону
Усунуто
Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
Усунуто
Встановлено порушення законодавства в частині не відміни замовником закупівлі
Усунуто
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат очікуваної вартості Предмет закупівлі: ДК 021:2015:15820000-2 « Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» (Печиво ( галетне) , сухарі панірувальні, вафлі). Потреба у закупівлі Печиво ( галетне) , сухарі панірувальні, вафлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у загальноосвітніх та дошкільних закладах. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання цього продукту харчування у попередньому році та обсягу фінансування. Харчові продукти повинні відповідати показникам безпечності відповідно до державних стандартів (ДСТУ, ГОСТ,ТУ) та інших документів, що діють на території України та Закону України « Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини». Враховуючи вимоги до предмета закупівлі було визначено технічні та якісні характеристики. № з/п Найменування товару Характеристика 1. Печиво галетне (ДСТУ 3781-2014) Вагове, виготовлене з борошна вищого ґатунку. Форма є правильною. Малюнок на поверхні є чітким, сама поверхня - чистою. Без глибоких виїмків на зворотній стороні. Колір печива - відповідний до сорту. Печиво не є підгорілим. Вигляд на зламі рівномірно пористий, без прогалин. Печиво не має слідів непромісу. Поверхня є рівною, з правильним малюнком. Смак і запах приємний, властивий даному сорту печива, без сторонніх присмаків і запахів. 2 Сухарі (панірувальні) (ДСТУ 8708-2017) Зовнішній вигляд – крупка, достатньо однорідна за розміром. Колір - від світло – жовтого до світло – коричневого. Смак і запах – відповідає панірувальним сухарям, без сторонніх присмаків і запахів. Не допускаються – сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки плісняви, зараженість шкідниками хлібних запасів. Пакування – сухарі панірувальні запаковані в спожиткові (пакети, пачки вагою не більше 1 кг) тару, кожна одиниця якої повинна бути промаркована, згідно з чинними нормативними документами. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, сухі, без сторонніх запахів та дозволені для контакту з харчовими продуктами. 3 Вафлі (ДСТУ 4033-2018) Вафлі смак та запах: молочні, шоколадні без сторонніх присмаків і запахів. Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 р. № 275. Зібрано цінові пропозиції товарів з сайтів виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках. І згідно отриманих даних та враховуючи інфляцію цін розрахували очікувану вартість предмета закупівлі, печиво ( галетне)- 54.00 грн. , сухарі панірувальні- 75. 00 грн., вафлі- 81.00 грн.
ОБГРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру витрат очікуваної вартості Предмет закупівлі: ДК 021:2015:15820000-2 « Сухарі та печиво, пресерви з хлібобулочних і кондитерських виробів» (Печиво ( галетне) , сухарі панірувальні, вафлі). Потреба у закупівлі Печиво ( галетне) , сухарі панірувальні, вафлі зумовлена необхідністю забезпечення безперебійного харчування дітей у загальноосвітніх та дошкільних закладах. Обсяги визначено відповідно до очікуваної потреби, обрахованої Замовником на основі фактичного використання цього продукту харчування у попередньому році та обсягу фінансування. Харчові продукти повинні відповідати показникам безпечності відповідно до державних стандартів (ДСТУ, ГОСТ,ТУ) та інших документів, що діють на території України та Закону України « Про якість та безпеку харчових продуктів та продовольчої сировини». Враховуючи вимоги до предмета закупівлі було визначено технічні та якісні характеристики. № з/п Найменування товару Характеристика 1. Печиво галетне (ДСТУ 3781-2014) Вагове, виготовлене з борошна вищого ґатунку. Форма є правильною. Малюнок на поверхні є чітким, сама поверхня - чистою. Без глибоких виїмків на зворотній стороні. Колір печива - відповідний до сорту. Печиво не є підгорілим. Вигляд на зламі рівномірно пористий, без прогалин. Печиво не має слідів непромісу. Поверхня є рівною, з правильним малюнком. Смак і запах приємний, властивий даному сорту печива, без сторонніх присмаків і запахів. 2 Сухарі (панірувальні) (ДСТУ 8708-2017) Зовнішній вигляд – крупка, достатньо однорідна за розміром. Колір - від світло – жовтого до світло – коричневого. Смак і запах – відповідає панірувальним сухарям, без сторонніх присмаків і запахів. Не допускаються – сторонні включення, хруст від мінеральних домішок, ознаки плісняви, зараженість шкідниками хлібних запасів. Пакування – сухарі панірувальні запаковані в спожиткові (пакети, пачки вагою не більше 1 кг) тару, кожна одиниця якої повинна бути промаркована, згідно з чинними нормативними документами. Тара та пакувальні матеріали, які використовують для пакування, повинні бути не пошкоджені, чисті, сухі, без сторонніх запахів та дозволені для контакту з харчовими продуктами. 3 Вафлі (ДСТУ 4033-2018) Вафлі смак та запах: молочні, шоколадні без сторонніх присмаків і запахів. Зовнішній вигляд: поверхня з чітким малюнком, з рівним обрізом, без підтікань, вафлі повинні мати однаковий розмір та правильну форму. Якість начинки: вафельний лист щільно прилягає до начинки. Розрахунок очікуваної вартості предмета закупівлі здійснений на підставі розрахунку вартості продуктів харчування з врахуванням основних положень примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, затвердженої наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 р. № 275. Зібрано цінові пропозиції товарів з сайтів виробників та постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках. І згідно отриманих даних та враховуючи інфляцію цін розрахували очікувану вартість предмета закупівлі, печиво ( галетне)- 54.00 грн. , сухарі панірувальні- 75. 00 грн., вафлі- 81.00 грн.
Порушення усунено, шляхом розірвання договору.