0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
242 000.00 UAH
Знайдено порушення
Дата: 16 серп. 08:05
Орган ДФК: Західний офіс Держаудитслужби ( обл.)
Тендерна документація складена не у відповідності до вимог закону
Усунуто
Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
Усунуто
Внесення змін до істотних умов договору про закупівлю у випадках, не передбачених законом
Усунуто
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: Західний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
Пояснення На запит Західного офісу Держаудитслужби (Тернопільська обл.) від 15.08.2022 року, у межах проведення моніторингу процедури відкритих торгів на закупівлю ДК 021:2015 - 15530000-2 - Вершкове масло (Масло), відповідно до частини п’ятої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», надаємо пояснення щодо порядку та підстав обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, визначення очікуваної вартості предмета закупівлі та долучаємо підтверджуючі документи , документальне підтвердження (скан-копії документів, на підставі яких укладено додаткову угоду №1) коливання ціни на ринку при укладенні додаткової угоди №1 до договору №73 від 01.03.2022 року. Обґрунтування технічних характеристик: Технічні, якісні характеристики предмету закупівлі та технічна специфікація до предмету закупівлі визначені відповідно до потреб замовника, з урахуванням вимог, визначених частиною четвертою статті 5, статті 23 Закону «Про публічні закупівлі», Постановою КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення, наказом Мінекономіки №2208 від 30.10.2020 р. «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти», наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі – Примірна методика). Масло вершкове жирністю не нижче 72,5%, вагове, вищого гатунку без вмісту рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання у харчування дітей. Масло світло-жовтого кольору, із запахом характерним для свіжого масла. Консистенція масла однорідна, пластична, поверхня на розрізі трішки блискуча, суха, без видимих крапель води. В розтопленому вигляді масло прозоре і не має осаду. Форма правильна, без ознак деформації. Без стороннього запаху (прогірклий, затхлий, пліснявий, тощо). Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Термін придатності продукції на момент поставки становить не менше 80% від загального терміну зберігання. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ, що має бути зазначено на упаковці. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність товару під час транспортування і збереження. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність ДСТУ, ГОСТ,ТУ. Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням наказу Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі- 242000.00 грн. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Відповідно до рішення сесії Бережанської міської ради №534 від 17.12.2021року «Про бюджет Бережанської міської територіальної громади на 2022 рік» (http://berezhanymrada.gov.ua/images/Docs/Rada/Rishennia/VIII_%D0%A1%D0%9A%D0%9B%D0%98%D0%9A%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF/2021/524-544/17.12.2021_534.pdf) розмір бюджетного призначення по КЕКВ 2230 «Продукти харчування» становить 1900000 грн. Посилання на веб-сайт http://berezhanymrada.gov.ua/index.php/viddil-osvity-molodi-i-sportu/5640-poblichna-zakupivlya-vershkovoho-masla
Пояснення На запит Західного офісу Держаудитслужби (Тернопільська обл.) від 15.08.2022 року, у межах проведення моніторингу процедури відкритих торгів на закупівлю ДК 021:2015 - 15530000-2 - Вершкове масло (Масло), відповідно до частини п’ятої статті 8 Закону України «Про публічні закупівлі», надаємо пояснення щодо порядку та підстав обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, визначення очікуваної вартості предмета закупівлі та долучаємо підтверджуючі документи , документальне підтвердження (скан-копії документів, на підставі яких укладено додаткову угоду №1) коливання ціни на ринку при укладенні додаткової угоди №1 до договору №73 від 01.03.2022 року. Обґрунтування технічних характеристик: Технічні, якісні характеристики предмету закупівлі та технічна специфікація до предмету закупівлі визначені відповідно до потреб замовника, з урахуванням вимог, визначених частиною четвертою статті 5, статті 23 Закону «Про публічні закупівлі», Постановою КМУ від 24 березня 2021 р. № 305 Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення, наказом Мінекономіки №2208 від 30.10.2020 р. «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо методології особливостей здійснення закупівель у сфері організації харчування в закладах освіти», наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 (зі змінами) (далі – Примірна методика). Масло вершкове жирністю не нижче 72,5%, вагове, вищого гатунку без вмісту рослинних жирів, інших речовин, заборонених для використання у харчування дітей. Масло світло-жовтого кольору, із запахом характерним для свіжого масла. Консистенція масла однорідна, пластична, поверхня на розрізі трішки блискуча, суха, без видимих крапель води. В розтопленому вигляді масло прозоре і не має осаду. Форма правильна, без ознак деформації. Без стороннього запаху (прогірклий, затхлий, пліснявий, тощо). Продукція не повинна містити небезпечні для організму речовини, в тому числі штучні барвники, консерванти, ароматизатори, ГМО, тощо. Термін придатності продукції на момент поставки становить не менше 80% від загального терміну зберігання. Якість товару повинна відповідати вимогам ДСТУ, що має бути зазначено на упаковці. Кожна партія товару повинна відповідати заявці Замовника, та мати супроводжувальні документи, що підтверджують якість товару (копія висновку державної санітарно-епідеміологічної експертизи та/або копія посвідчення про якість та/або копія декларації виробника тощо) із зазначенням строку придатності, умов зберігання та температурного режиму. Поставка предмету закупівлі здійснюється в упаковці, придатній для його транспортування і такій, що відповідає встановленим в Україні стандартам або технічним умовам, і забезпечує, за умови належного поводження з вантажем, захищеність товару під час транспортування і збереження. На кожній одиниці фасування повинна бути наступна інформація: назва харчового продукту, назва та адреса підприємства-виробника, вага нетто, склад, дата виготовлення, термін придатності та умови зберігання, дані про харчову та енергетичну цінність. Без ГМО, що має бути зазначено на упаковці. Відповідність ДСТУ, ГОСТ,ТУ. Обгрунтування очікуваної вартості предмету закупівлі: Інформація про ціни товарів та послуг, що міститься в мережі Інтернет у відкритому доступі, в тому числі на сайтах виробників та/або постачальників відповідної продукції, спеціалізованих торгівельних майданчиках, в електронних каталогах, рекламі, прайс-листах, в електронній системі закупівель "Prozorro" та на аналогічних торгівельних електронних майданчиках. Очікувана вартість предмета закупівлі визначена з урахуванням наказу Міністерства розвитку економіки торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 примірна методика визначення очікуваної вартості предмета закупівлі. Очікувана вартість предмета закупівлі- 242000.00 грн. Обгрунтування розміру бюджетного призначення: Відповідно до рішення сесії Бережанської міської ради №534 від 17.12.2021року «Про бюджет Бережанської міської територіальної громади на 2022 рік» (http://berezhanymrada.gov.ua/images/Docs/Rada/Rishennia/VIII_%D0%A1%D0%9A%D0%9B%D0%98%D0%9A%D0%90%D0%9D%D0%9D%D0%AF/2021/524-544/17.12.2021_534.pdf) розмір бюджетного призначення по КЕКВ 2230 «Продукти харчування» становить 1900000 грн. Посилання на веб-сайт http://berezhanymrada.gov.ua/index.php/viddil-osvity-molodi-i-sportu/5640-poblichna-zakupivlya-vershkovoho-masla
Додаткова угоду до Договору №73 від 01.03.2022 р. по закупівлі товару по коду ДК 021:2015: 15530000-2 Вершкове масло (Масло)., якою сторони за взаємної згоди домовилися припинити дію договору з врахуванням положень Господарського кодексу України та Цивільного кодексу України (частина 1 статті 651 Цивільного кодексу України ).Порушення усунено.