0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
512 500.00 UAH
Замовник
КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ ЦЕНТРАЛІЗОВАНА ЗАКУПІВЕЛЬНА ОРГАНІЗАЦІЯ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ
Контакти та закупівліПорушення не знайдено
Дата: 4 жовт. 17:54
Орган ДФК: Північно-східний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: Північно-східний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
На Ваш запит, в межах проведення моніторингу UA-M-2022-10-04-000068 закупівлі предмету «ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло (Масло солодковершкове жирність не менше 72,5%)», (інформацію опубліковано в електронній системі закупівель за номером: ID UA-2022-02-07-002579-с., надаєм наступну інформацію та пояснення, щодо: Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 512 500,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами. Очікувану вартість закупівлі визначено методом порівняння ринкових цін шляхом моніторингу цінової інформації з відповідного ринку товарів з урахуванням можливого зростання цін у 2022 році. Також додатково було проведено аналіз ринку цін, а саме – пошук та збір загальнодоступної інформації про орієнтовну вартість предмету закупівлі (через відкриті доступи в мережі Інтернет, а саме – прайс-листи на продаж даної продукції, аналіз аналогічних закупівель на сайті Prozorro.gov.ua, сайтах постачальників даної продукції). Розмір бюджетного призначення: 512 500,00 грн., згідно з Планом використання бюджетних коштів на 2022 рік. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з 16.03.2022 р. / з дати підписання договору по 31.12.2022р. Якісні та технічні характеристики заявленої кількості масла визначені з урахуванням реальних потреб закладу та оптимального співвідношення ціни та якості. Згідно Постанови Кабінету Міністрів № 305 від 24.03.2021р. зазначені вимоги до сировини, та норми харчування для різних вікових категорій, на підставі яких заклад здійснив розрахунок обсягів закупівлі а також визначив технічні характеристики предмета закупівлі. Крім того технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначалися у відповідності до затвердженого Держспоживслужбою меню з відповідними технологічними картами приготування страв, в яких описані технологічні вимоги до якості продуктів. Розрахунок обсягів закупівлі визначалися у відповідності з річною потребою у продуктах харчування та продовольчій сировині на 2022 рік. Враховувалися вікові категорії дітей, кількість фактичних дітоднів та списковий склад дітей окремо для кожної категорії, денну норму (брутто) на продукти. За органолептичними показниками вершкове масло повинно відповідати таким вимогам: -солодковершкове; - смак і запах - чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації; - консистенція та зовнішній вигляд - однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабко блискуча, суха або з наявністю поодиноких дрібних крапель вологи розміром до 1 мм; - колір - від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою. За фізико-хімічними показниками масло повинно відповідати вимогам: - масова частка жиру, % - від 72,5; - жирність не менше 72,5%.
На Ваш запит, в межах проведення моніторингу UA-M-2022-10-04-000068 закупівлі предмету «ДК 021:2015 - 15530000-2 Вершкове масло (Масло солодковершкове жирність не менше 72,5%)», (інформацію опубліковано в електронній системі закупівель за номером: ID UA-2022-02-07-002579-с., надаєм наступну інформацію та пояснення, щодо: Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: 512 500,00 грн. Визначення очікуваної вартості предмета закупівлі обумовлено статистичним аналізом загальнодоступної інформації про ціну предмета закупівлі на підставі затвердженої центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері публічних закупівель, примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, а саме: згідно з пунктом 1 розділу ІІІ наказу Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 із змінами. Очікувану вартість закупівлі визначено методом порівняння ринкових цін шляхом моніторингу цінової інформації з відповідного ринку товарів з урахуванням можливого зростання цін у 2022 році. Також додатково було проведено аналіз ринку цін, а саме – пошук та збір загальнодоступної інформації про орієнтовну вартість предмету закупівлі (через відкриті доступи в мережі Інтернет, а саме – прайс-листи на продаж даної продукції, аналіз аналогічних закупівель на сайті Prozorro.gov.ua, сайтах постачальників даної продукції). Розмір бюджетного призначення: 512 500,00 грн., згідно з Планом використання бюджетних коштів на 2022 рік. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін постачання — з 16.03.2022 р. / з дати підписання договору по 31.12.2022р. Якісні та технічні характеристики заявленої кількості масла визначені з урахуванням реальних потреб закладу та оптимального співвідношення ціни та якості. Згідно Постанови Кабінету Міністрів № 305 від 24.03.2021р. зазначені вимоги до сировини, та норми харчування для різних вікових категорій, на підставі яких заклад здійснив розрахунок обсягів закупівлі а також визначив технічні характеристики предмета закупівлі. Крім того технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначалися у відповідності до затвердженого Держспоживслужбою меню з відповідними технологічними картами приготування страв, в яких описані технологічні вимоги до якості продуктів. Розрахунок обсягів закупівлі визначалися у відповідності з річною потребою у продуктах харчування та продовольчій сировині на 2022 рік. Враховувалися вікові категорії дітей, кількість фактичних дітоднів та списковий склад дітей окремо для кожної категорії, денну норму (брутто) на продукти. За органолептичними показниками вершкове масло повинно відповідати таким вимогам: -солодковершкове; - смак і запах - чистий, добре виражений вершковий з присмаком пастеризації; - консистенція та зовнішній вигляд - однорідна, пластична, щільна, поверхня на розрізі блискуча або слабко блискуча, суха або з наявністю поодиноких дрібних крапель вологи розміром до 1 мм; - колір - від світло-жовтого до жовтого, однорідний за всією масою. За фізико-хімічними показниками масло повинно відповідати вимогам: - масова частка жиру, % - від 72,5; - жирність не менше 72,5%.