0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
57 058 950.72 UAH
Замовник
УПРАВЛІННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ КОРОСТЕНСЬКОЇ РАЙОННОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ
Контакти та закупівліПорушення не знайдено
Дата: 28 серп. 22:39
Орган ДФК: ПІВНІЧНО-СХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: ПІВНІЧНО-СХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
1. Яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначено розмір витрат та очікувану вартість предмета закупівлі, з наданням відповідних підтверджуючих документів? Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені на підставі вимог, визначених у нормативно-правових актах: у відповідності із Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти, що затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 №2205, постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 1992 р. № 258 «Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а також затвердженим меню харчування дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи, у закладах загальної середньої освіти. Розмір витрат на закупівлю визначено розрахунковим методом на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275. Загальна потреба у коштах /очікувана вартість визначена шляхом множення необхідного обсягу послуг (що виражено у діто-днях) на розрахункову вартість одного дня харчування (обіду, 30% норми). Середня розрахункова вартість харчування однієї дитини визначена на підставі законодавства, яке регулює порядок організації харчування дітей, а також норми їх харчування, зокрема таких як: Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, що затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 №2205, Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 та 30% норми згідно із Додатком 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 1992 р. № 258 «Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а також затверджених МОЗ України сезонних меню для закладів освіти. 2. Посилання на сторінку веб-сайту: https://korostenska-rda.gov.ua/news/1686905453/
1. Яким чином та на підставі яких документів Замовником здійснено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, визначено розмір витрат та очікувану вартість предмета закупівлі, з наданням відповідних підтверджуючих документів? Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначені на підставі вимог, визначених у нормативно-правових актах: у відповідності із Санітарним регламентом для закладів загальної середньої освіти, що затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 №2205, постановою Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», постановою Кабінету Міністрів України від 21 травня 1992 р. № 258 «Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а також затвердженим меню харчування дітей, які потерпіли від Чорнобильської катастрофи, у закладах загальної середньої освіти. Розмір витрат на закупівлю визначено розрахунковим методом на підставі Примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі, що затверджена наказом Мінекономіки від 18.02.2020 №275. Загальна потреба у коштах /очікувана вартість визначена шляхом множення необхідного обсягу послуг (що виражено у діто-днях) на розрахункову вартість одного дня харчування (обіду, 30% норми). Середня розрахункова вартість харчування однієї дитини визначена на підставі законодавства, яке регулює порядок організації харчування дітей, а також норми їх харчування, зокрема таких як: Санітарний регламент для закладів загальної середньої освіти, що затверджений наказом МОЗ України від 25.09.2020 №2205, Порядок організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305 та 30% норми згідно із Додатком 3 до постанови Кабінету Міністрів України від 21 травня 1992 р. № 258 «Про норми харчування та часткову компенсацію вартості продуктів для осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи», а також затверджених МОЗ України сезонних меню для закладів освіти. 2. Посилання на сторінку веб-сайту: https://korostenska-rda.gov.ua/news/1686905453/
Орган ДФК: ПІВНІЧНО-СХІДНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
1. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «Школярик» (Лот 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені підпунктом 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ тендерної документації? Відповідно до підпункту 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ, Замовник вимагає від учасників цієї закупівлі подання ними у складі тендерної пропозиції документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаціям критеріям, установленим замовником відповідно до статті 16 Закону, у вигляді гарантійного листа. На виконання вимог тендерної документації (а саме підпункту 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ) ПП «Школярик» подав у складі своєї тендерної пропозиції по лотах 2, 3, 4, 6, 7 гарантійний лист від 23.06.2023 р. №004722-9 (сторінка 189 файл «пропозиція готова_1.pdf»), чим повністю виконав вимоги тендерної документації в цій частині. 2. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені підпунктом 2.3 пункту 2 Розділу VІ «РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ» тендерної документації? Відповідно до підпункту 2.3 пункту 2 Розділу VІ. РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ, переможець процедури закупівлі під час укладення договору про закупівлю повинен надати відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю. На виконання вимог тендерної документації, а саме: підпункту 2.3 пункту 2 Розділу VІ. РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ, ПП «Школярик» під час укладення договорів про закупівлю по лотах 2, 3, 4, 6, 7 надав інформацію про право підписання договору у вигляді наказу №7-к від 01 вересня 2003 року (наказ про призначення директора) та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань. При цьому інформація про особу, уповноважену на підписання договору про закупівлю, містилася у складі тендерної пропозиції учасника (сторінка 199 файл «пропозиція готова_1.pdf», лист від 23.06.2023 р. №004722-17). 3. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені пунктом 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» розділу ІІ «Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей» Додатку 2 до тендерної документації? Відповідно до пункту 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, постачання продуктів харчування та продовольчої сировини у їдальню/харчоблок повинно відбуватися з дотриманням вимог законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу, у тому числі допущення до процесу виробництва та/або обігу харчових продуктів осіб, які мають протипоказання до роботи з харчовими продуктами і присутність яких на робочому місці може спричинити виробництво та/або обіг небезпечних харчових продуктів. Учасник-переможець повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Продукти харчування, які постачаються до навчальних закладів, повинні відповідати вимогам, встановленим Гігієнічним вимогам до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, що затверджені наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 03 грудня 2020 року №2532. Учасник-переможець повинен неухильно дотримуватися Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305. Переможець повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо), це означає, що переможець торгів, з яким заключено договір про надання послуг з харчування, повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо), за допомогою яких Замовник може відстежувати харчові продукти вздовж усього харчового ланцюга. У переможця ПП «Школярик» наявні документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (знаходяться у харчоблоках навчальних закладів, у яких надаються послуги харчування згідно із умовами договору), Замовник має доступ до них і у разі необхідності може відстежувати харчові продукти вздовж усього харчового ланцюга. Даний пункт тендерної документації містить загальні вимоги до порядку надання послуг, що є предметом закупівлі. Документи, які учасник мав надати у складі своєї тендерної пропозиції, прямо вказані у цьому пункті, як і в решті пунктів тендерної документації. Разом з тим, учасник ПП «Школярик» для підтвердження вимог пункту 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, при поданні тендерних пропозицій (Лот 2,3,4,6,7) через електронну систему закупівель завантажив файл «пропозиція готова_1.pdf»: сертифікати на систему управління якістю та атестати про акредитацію, сторінки 5-15; звіт за результатами технічного нагляду, сторінки 16-22; експлуатаційний дозвіл, сторінка 29; акт №10-24.1.23.-11/254 від 12 листопада 2021 року, сторінки 31-47; гарантійний лист від 23.06.2023 № 004722-25, сторінка 207. 4. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені пунктом 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» розділу ІІ «Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей» Додатку 2 до тендерної документації, а саме: надання гарантійного листа щодо регулярної санітарної (дезінфекційної) обробці автотранспортних засобів, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів? Відповідно до пункту 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, автотранспортні засоби, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів повинні: бути технічно справними, що підтверджується документально - у складі тендерної пропозиції надаються протоколи перевірки їх технічного стану; піддаватися регулярній санітарній (дезінфекційній) обробці, про що надається гарантійний лист. Якщо автотранспортні засоби, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів, що є предметом цієї закупівлі, не належать йому на праві власності, учасник у складі тендерної пропозиції надає договір оренди чи інший договір, яким підтверджується право учасника на тимчасове користування автотранспортними засобами. У разі залучення до постачання продуктів перевізника – він згідно із цією тендерною документацією вважається співвиконавцем, що тягне за собою наслідки, встановлені Законом. На виконання вимог тендерної документації (а саме пункту 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації) ПП «Школярик» подав у складі своєї тендерної пропозиції по лотах 2, 3, 4, 6, 7 гарантійний лист від 23.06.2023 р. №004722-22 (сторінка 204 файл «пропозиція готова_1.pdf»), протокол перевірки технічного стану транспортного засобу №01297-00234-22 (сторінки 67-68 файл «пропозиція готова_1.pdf»), протокол перевірки технічного стану транспортного засобу №00092-00827-21 (сторінки 76-77 файл «пропозиція готова_1.pdf»), чим повністю виконав вимоги тендерної документації в цій частині.
1. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «Школярик» (Лот 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені підпунктом 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ тендерної документації? Відповідно до підпункту 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ, Замовник вимагає від учасників цієї закупівлі подання ними у складі тендерної пропозиції документально підтвердженої інформації про їх відповідність кваліфікаціям критеріям, установленим замовником відповідно до статті 16 Закону, у вигляді гарантійного листа. На виконання вимог тендерної документації (а саме підпункту 5.2 пункту 5 Розділу ІІІ. ІНСТРУКЦІЯ З ПІДГОТОВКИ ТЕНДЕРНОЇ ПРОПОЗИЦІЇ) ПП «Школярик» подав у складі своєї тендерної пропозиції по лотах 2, 3, 4, 6, 7 гарантійний лист від 23.06.2023 р. №004722-9 (сторінка 189 файл «пропозиція готова_1.pdf»), чим повністю виконав вимоги тендерної документації в цій частині. 2. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені підпунктом 2.3 пункту 2 Розділу VІ «РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ» тендерної документації? Відповідно до підпункту 2.3 пункту 2 Розділу VІ. РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ, переможець процедури закупівлі під час укладення договору про закупівлю повинен надати відповідну інформацію про право підписання договору про закупівлю. На виконання вимог тендерної документації, а саме: підпункту 2.3 пункту 2 Розділу VІ. РЕЗУЛЬТАТИ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ ТА УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ПРО ЗАКУПІВЛЮ, ПП «Школярик» під час укладення договорів про закупівлю по лотах 2, 3, 4, 6, 7 надав інформацію про право підписання договору у вигляді наказу №7-к від 01 вересня 2003 року (наказ про призначення директора) та витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб–підприємців та громадських формувань. При цьому інформація про особу, уповноважену на підписання договору про закупівлю, містилася у складі тендерної пропозиції учасника (сторінка 199 файл «пропозиція готова_1.pdf», лист від 23.06.2023 р. №004722-17). 3. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені пунктом 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» розділу ІІ «Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей» Додатку 2 до тендерної документації? Відповідно до пункту 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, постачання продуктів харчування та продовольчої сировини у їдальню/харчоблок повинно відбуватися з дотриманням вимог законодавства про безпечність та якість харчових продуктів, гігієнічних вимог до харчових продуктів на всіх стадіях їх виробництва та обігу, у тому числі допущення до процесу виробництва та/або обігу харчових продуктів осіб, які мають протипоказання до роботи з харчовими продуктами і присутність яких на робочому місці може спричинити виробництво та/або обіг небезпечних харчових продуктів. Учасник-переможець повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо). Продукти харчування, які постачаються до навчальних закладів, повинні відповідати вимогам, встановленим Гігієнічним вимогам до виробництва та обігу харчових продуктів на потужностях, розташованих у закладах загальної середньої освіти, що затверджені наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України 03 грудня 2020 року №2532. Учасник-переможець повинен неухильно дотримуватися Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку, що затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 №305. Переможець повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо), це означає, що переможець торгів, з яким заключено договір про надання послуг з харчування, повинен мати документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (декларація виробника, сертифікат якості товару, висновок санітарно-епідеміологічної експертизи, тощо), за допомогою яких Замовник може відстежувати харчові продукти вздовж усього харчового ланцюга. У переможця ПП «Школярик» наявні документи, які підтверджують якість та походження продуктів харчування (знаходяться у харчоблоках навчальних закладів, у яких надаються послуги харчування згідно із умовами договору), Замовник має доступ до них і у разі необхідності може відстежувати харчові продукти вздовж усього харчового ланцюга. Даний пункт тендерної документації містить загальні вимоги до порядку надання послуг, що є предметом закупівлі. Документи, які учасник мав надати у складі своєї тендерної пропозиції, прямо вказані у цьому пункті, як і в решті пунктів тендерної документації. Разом з тим, учасник ПП «Школярик» для підтвердження вимог пункту 4 «Вимоги до постачання продуктів харчування» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, при поданні тендерних пропозицій (Лот 2,3,4,6,7) через електронну систему закупівель завантажив файл «пропозиція готова_1.pdf»: сертифікати на систему управління якістю та атестати про акредитацію, сторінки 5-15; звіт за результатами технічного нагляду, сторінки 16-22; експлуатаційний дозвіл, сторінка 29; акт №10-24.1.23.-11/254 від 12 листопада 2021 року, сторінки 31-47; гарантійний лист від 23.06.2023 № 004722-25, сторінка 207. 4. Яким чином учасником процедури закупівлі ПП «ШКОЛЯРИК» (ЛОТ 2,3,4,6,7) виконано вимоги, які передбачені пунктом 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» розділу ІІ «Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей» Додатку 2 до тендерної документації, а саме: надання гарантійного листа щодо регулярної санітарної (дезінфекційної) обробці автотранспортних засобів, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів? Відповідно до пункту 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації, автотранспортні засоби, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів повинні: бути технічно справними, що підтверджується документально - у складі тендерної пропозиції надаються протоколи перевірки їх технічного стану; піддаватися регулярній санітарній (дезінфекційній) обробці, про що надається гарантійний лист. Якщо автотранспортні засоби, які використовуються учасником для постачання харчових продуктів, що є предметом цієї закупівлі, не належать йому на праві власності, учасник у складі тендерної пропозиції надає договір оренди чи інший договір, яким підтверджується право учасника на тимчасове користування автотранспортними засобами. У разі залучення до постачання продуктів перевізника – він згідно із цією тендерною документацією вважається співвиконавцем, що тягне за собою наслідки, встановлені Законом. На виконання вимог тендерної документації (а саме пункту 9 «Технічні, гігієнічні та інші вимоги до транспортних засобів, які використовуються для постачання харчових продуктів» Розділу ІІ. Опис функціональних характеристик послуг, які закуповуються, а також вимоги до учасників і їх потужностей Додатку №2 до тендерної документації) ПП «Школярик» подав у складі своєї тендерної пропозиції по лотах 2, 3, 4, 6, 7 гарантійний лист від 23.06.2023 р. №004722-22 (сторінка 204 файл «пропозиція готова_1.pdf»), протокол перевірки технічного стану транспортного засобу №01297-00234-22 (сторінки 67-68 файл «пропозиція готова_1.pdf»), протокол перевірки технічного стану транспортного засобу №00092-00827-21 (сторінки 76-77 файл «пропозиція готова_1.pdf»), чим повністю виконав вимоги тендерної документації в цій частині.