0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
561 200.00 UAH
Знайдено порушення
Дата: 25 бер. 10:54
Орган ДФК: Західний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: Західний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
Пояснення При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що містяться в мережі загальнодоступної інформації у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції, а також з сайту Мінфіну. ( Офіційний сайт міста Івано-Франківська https://www.mvk.if.ua/ciny/60436, офіційний сай Мінфун https://index.minfin.com.ua/ua/markets/product-prices/ivanofrankovskaya/ ). Вартість закупівлі вираховувалась виходячи з середніх цін між цінами на вказаних сайтах та. Щодо технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, то вони формувалися на основі вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров'я України № 694 від 06.08.2013 «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови», ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції. Кількість продукції вирахована відповідно Постанови від 13.03.2002 р. №324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики». (Норми зі змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 35 від 25.01.2012, № 132 вфід 19.02.2020.) Загальна кількість мяса необхідна для забезпечення повноціного функціонування інтернату до кінця 2024 року становить 3900 кг. Офіційного веб-сайту наша установа немає. Однак, на виконання листа Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА від 05.02.2024 № 275/03.2-09/10, нашою установою надається інформація про оплату товарів, робіт та послуг за кошти обласного бюджету за вказаною формою.
Пояснення При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалась інформація про ціни на товари та послуги, що містяться в мережі загальнодоступної інформації у відкритому доступі, в тому числі на сайтах постачальників відповідної продукції, а також з сайту Мінфіну. ( Офіційний сайт міста Івано-Франківська https://www.mvk.if.ua/ciny/60436, офіційний сай Мінфун https://index.minfin.com.ua/ua/markets/product-prices/ivanofrankovskaya/ ). Вартість закупівлі вираховувалась виходячи з середніх цін між цінами на вказаних сайтах та. Щодо технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, то вони формувалися на основі вимогам ДСТУ 4426:2005 «М’ясо. Яловичина у відрубах. Технічні умови», ДСТУ 6030:2008 «М'ясо. Яловичина та телятина в тушах, півтушах і четвертинах. Технічні умови», ДСТУ 3143:2013 «М'ясо птиці. Загальні технічні умови», Наказу міністерства охорони здоров'я України № 694 від 06.08.2013 «Про затвердження Гігієнічних вимог до м`яса птиці та окремих показників його якості», ДСТУ 7158:2010 «М’ясо. Свинина в тушах і півтушах. Технічні умови», ДСТУ 4590:2006 «Напівфабрикати м’ясні натуральні від комплексного ділення свинини за кулінарним призначенням. Технічні умови», Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» та інших нормативних документів на відповідний вид продукції. Кількість продукції вирахована відповідно Постанови від 13.03.2002 р. №324 «Про затвердження натуральних добових норм харчування в інтернатних установах, навчальних та санаторних закладах сфери управління Міністерства соціальної політики». (Норми зі змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 35 від 25.01.2012, № 132 вфід 19.02.2020.) Загальна кількість мяса необхідна для забезпечення повноціного функціонування інтернату до кінця 2024 року становить 3900 кг. Офіційного веб-сайту наша установа немає. Однак, на виконання листа Департаменту соціальної політики Івано-Франківської ОДА від 05.02.2024 № 275/03.2-09/10, нашою установою надається інформація про оплату товарів, робіт та послуг за кошти обласного бюджету за вказаною формою.
Орган ДФК: Західний офіс Держаудитслужби ( обл.)
ПРИХОВАНО
При розгляді тендерної пропозиції ПП «Маяк-Агротехнології» мною було враховано те, що Учасником не надано в складі тендерної пропозиції договір про співпрацю та/або лист гарантію про співпрацю від виробників м’яса курятини, про яких учасником зазначено у документі «Інформація про виробника 8 2.pdf», а саме: Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та ПАТ «Миронівська птахофабрика», а також те, що учасником всупереч вимог Замовника надано у складі тендерної пропозиції сертифікат про якість товару від ТОВ «Вінницька птахофабрика» нечіткого вигляду нерозбірливого для читання, а сертифікат від ПАТ «Миронівська птахофабрика» не чинний на дату подання тендерної пропозиції (термін дії до 06 листопада 2021 року), про що було повідомлено учасника. Учасник повідомив, що помилково завантажив нечинний сертифікат. А також недозавантажив інші документи. Учасник нарочно привіз Декларації, Гарантійний лист та Договір з постачальником.
При розгляді тендерної пропозиції ПП «Маяк-Агротехнології» мною було враховано те, що Учасником не надано в складі тендерної пропозиції договір про співпрацю та/або лист гарантію про співпрацю від виробників м’яса курятини, про яких учасником зазначено у документі «Інформація про виробника 8 2.pdf», а саме: Філії «Переробний комплекс» ТОВ «Вінницька птахофабрика» та ПАТ «Миронівська птахофабрика», а також те, що учасником всупереч вимог Замовника надано у складі тендерної пропозиції сертифікат про якість товару від ТОВ «Вінницька птахофабрика» нечіткого вигляду нерозбірливого для читання, а сертифікат від ПАТ «Миронівська птахофабрика» не чинний на дату подання тендерної пропозиції (термін дії до 06 листопада 2021 року), про що було повідомлено учасника. Учасник повідомив, що помилково завантажив нечинний сертифікат. А також недозавантажив інші документи. Учасник нарочно привіз Декларації, Гарантійний лист та Договір з постачальником.