0 800 30-74-85
З 8 до 18 по буднях
Повідомлення менеджеру
Відгук менеджеру
Підтримайте нашу армію та фонд «Повернись живим» — Підтримати
Шановний Користувач електронного майданчика "Zakupki UA",
для використання електронного майданчика "Zakupki UA" з метою участі у якості учасника у закупівлях у відповідності до законодавства у сфері публічних закупівель, кожен Користувач, крім реєстрації/авторизації на електронному майданчику "Zakupki UA", має:
Користувачі мають змогу ознайомитись з чинними редакціями Регламенту електронного майданчика "Zakupki UA" і Тарифів електронного майданчика "Zakupki UA" за посиланнями: https://zakupki.com.ua/reglament і https://zakupki.com.ua/pricing.
З повагою,
Служба підтримки Zakupki UA
support@zakupki.com.ua
class="modal-title" id="myModalLabel">Великий розмір файлу
Очікувана вартість
1 775 070.00 UAH
Знайдено порушення
Дата: 15 квіт. 17:50
Орган ДФК: ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
Не відхилення тендерних пропозицій, які підлягали відхиленню відповідно до закону
Не усунуто
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
ПРИХОВАНО
Орган ДФК: ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
На запит, щодо надання інформації та документів у межах проведення процедури моніторингу закупівлі М’ясо свинини, філе куряче, гомілка куряча, печінка свинна, яловичина код згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 1 М’ясо свинини - свинина на кості (лопатка, стегно), охолоджена. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса, характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; на розрізі м'ясо не липке; консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ 2 Філе куряче - вищого ґатунку, охолоджене. Філе грудинки куряче без шкіри і поверхневої плівки, неушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м'ясу, без стороннього запаху. М'язова тканина щільна, пружна 3 Гомілка куряча - гомілка тушки курчат бройлерів охолоджена. Гомілка тушки курчат бройлерів охолоджена повинна мати добре розвинену м’язову тканину, без пошкоджень шкіри, залишків пір’я, плям та крововиливів. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ 4 Печінка свинна - печінка (охолоджена) великими шматками (обрізки не дозволяються): свіжа, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровоносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін. Колір – від світло до темно-коричневого. Запах – специфічний, характерний для доброякісної печінки, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Українського виробництва. 5 Яловичина - яловичина охолоджена в напівтушах - поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ. Очікувана вартість закупівлі М’ясо свинини, філе куряче, гомілка куряча, печінка свинна, яловичина код згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо, становить 1 775 070 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі. Посилання на сторінку офіційного веб-сайту КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: https://koda.gov.ua/gromadskosti/vidkryti-dani/publichni-zakupivli/povidomlennya-pro-publichni-zakupivli-oda/departament-soczialnogo-zahystu-naselennya/
На запит, щодо надання інформації та документів у межах проведення процедури моніторингу закупівлі М’ясо свинини, філе куряче, гомілка куряча, печінка свинна, яловичина код згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо. Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: 1 М’ясо свинини - свинина на кості (лопатка, стегно), охолоджена. Поверхня м’яса рівна, необвітрена, колір м’яса, характерний для доброякісного м’яса, без крововиливів; на розрізі м'ясо не липке; консистенція без потемніння поверхні, без деформацій, без сторонніх запахів; м'ясо зачищене від сухожиль і грубих поверхневих плівок. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ 2 Філе куряче - вищого ґатунку, охолоджене. Філе грудинки куряче без шкіри і поверхневої плівки, неушкоджене, чисте, без будь-яких видимих чужорідних матеріалів, бруду та крові. Форма філе овальна. Колір від блідо-рожевого до рожевого, запах властивий свіжому м'ясу, без стороннього запаху. М'язова тканина щільна, пружна 3 Гомілка куряча - гомілка тушки курчат бройлерів охолоджена. Гомілка тушки курчат бройлерів охолоджена повинна мати добре розвинену м’язову тканину, без пошкоджень шкіри, залишків пір’я, плям та крововиливів. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ 4 Печінка свинна - печінка (охолоджена) великими шматками (обрізки не дозволяються): свіжа, необвітрена, чиста, без кров’яних згустків, зовнішніх кровоносних судин, лімфатичних вузлів, жовчного міхура з протоками, сторонніх тканин, залишків зв’язок, жиру, патологічних змін. Колір – від світло до темно-коричневого. Запах – специфічний, характерний для доброякісної печінки, без стороннього запаху. Консистенція – ніжна, м’яка. Товар не повинен містити генетично модифіковані організми (ГМО), що обов’язково відображається на етикетці маркуванням «без ГМО». Українського виробництва. 5 Яловичина - яловичина охолоджена в напівтушах - поверхня свіжого розрізу злегка волога, але не липка, певного кольору для кожного виду м'яса. М'ясний сік прозорий. Консистенція пружна, тобто ямочка, яка утворилася після натискання пальцем на м'ясо, швидко зникає. Запах - властивий виду м'яса, без ознак псування. Не повинно бути залишків шкури, згустків крові, забруднень, не дозволяється завозити м’ясні обрізки. Якість товару повинна відповідати вимогам відповідних діючих нормативних документів ДСТУ. Очікувана вартість закупівлі М’ясо свинини, філе куряче, гомілка куряча, печінка свинна, яловичина код згідно ДК 021:2015: 15110000-2 М’ясо, становить 1 775 070 грн. та визначена на підставі наказу Мінекономіки від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі», а саме: методом здійснення пошуку, збору та аналізу загальнодоступної інформації про ціну товару (тобто інформація про ціни, що містяться в мережі інтернет у відкритому доступі. Посилання на сторінку офіційного веб-сайту КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ, на якому розміщено обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі: https://koda.gov.ua/gromadskosti/vidkryti-dani/publichni-zakupivli/povidomlennya-pro-publichni-zakupivli-oda/departament-soczialnogo-zahystu-naselennya/
Орган ДФК: ПІВНІЧНИЙ ОФІС ДЕРЖАУДИТСЛУЖБИ ( обл.)
ПРИХОВАНО
Підтверджуючі документи щодо збільшення ціни за одиницю товару
Підтверджуючі документи щодо збільшення ціни за одиницю товару
Звернення до Держаудитслужби України по висновку: У висновку від 29.04.2024 року зазначено «Відповідно до статті 799 Цивільного кодексу України договір найму транспортного засобу укладається у письмовій формі. Договір найму транспортного засобу за участю ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ підлягає нотаріальному посвідченню. У разі недодержання сторонами вимоги закону про нотаріальне посвідчення договору такий договір є нікчемним (частина 1 стаття 220 Цивільного кодексу України)». Замовником проаналізовано частину другу статті 799 Цивільного кодексу України, де зазначено, що договір найму транспортного засобу за участю ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ підлягає нотаріальному посвідченню. Проте, такого посвідчення не потребує договір, укладений за участю громадянина, який набув статус суб’єкта підприємницької діяльності, яким і являється ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович. Слід додати, що ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович має вид діяльності за КВЕД : 49.41 Вантажний автомобільний транспорт. Згідно наданого ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ – ПІДПРИЄМЦЕМ Гороховською Анною Віталіївною договору оренди автомобіля від 01.12.2023 № 1 ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович передає транспортний засіб (MERSEDENS-BENS, модель SPRINTER 313 CDI, рік випуску 2011, колір Білий, кузов WDB9061332N486490, державний реєстраційний N АІЗ158РА згідно свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу транспортний засіб являється спеціалізованим вантажним фургоном ізотермічний з холодильним обладнанням) в оренду ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ – ПІДПРИЄМЦЮ Гороховській Анні Віталіївні. Тому, просимо пояснити в чому саме вбачається порушення Замовника, оскільки сторонами договору оренди транспортного засобу є ФІЗИЧНІ ОСОБИ – ПІДПРИЄМЦІ, а не фізична особа – підприємець і ФІЗИЧНА ОСОБА.
Аргументовані заперечення до висновку У висновку від 29.04.2024 року зазначено «Відповідно до статті 799 Цивільного кодексу України договір найму транспортного засобу укладається у письмовій формі. Договір найму транспортного засобу за участю ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ підлягає нотаріальному посвідченню. У разі недодержання сторонами вимоги закону про нотаріальне посвідчення договору такий договір є нікчемним (частина 1 стаття 220 Цивільного кодексу України)». Замовником проаналізовано частину другу статті 799 Цивільного кодексу України, де зазначено, що договір найму транспортного засобу за участю ФІЗИЧНОЇ ОСОБИ підлягає нотаріальному посвідченню. Проте, такого посвідчення НЕ потребує договір, укладений за участю громадянина, який набув статус суб’єкта підприємницької діяльності, яким і являється ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович. Слід додати, що ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович має вид діяльності за КВЕД : 49.41 Вантажний автомобільний транспорт. Згідно наданого ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ – ПІДПРИЄМЦЕМ Гороховською Анною Віталіївною договору оренди автомобіля від 01.12.2023 № 1 ФІЗИЧНА ОСОБА - ПІДПРИЄМЕЦЬ Васільченко Олександр Володимирович передає транспортний засіб (MERSEDENS-BENS, модель SPRINTER 313 CDI, рік випуску 2011, колір Білий, кузов WDB9061332N486490, державний реєстраційний N АІЗ158РА згідно свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу транспортний засіб являється спеціалізованим вантажним фургоном ізотермічний з холодильним обладнанням) в оренду ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ – ПІДПРИЄМЦЮ Гороховській Анні Віталіївні. Оскільки сторонами договору оренди транспортного засобу є ФІЗИЧНІ ОСОБИ – ПІДПРИЄМЦІ, а не фізична особа – підприємець і ФІЗИЧНА ОСОБА, тому тендерна пропозиція ФОП Гороховської Анни Віталіївни повністю відповідала вимогам Замовника.